Πληρώνει για φορ

Τον αντικαταστάτη του Γιάννη Λουκίνα αναζητούν στον Καραϊσκάκη Άρτας.

Ο Καρϊσκάκης Άρτας αναζητά αξιόπιστη λύση για τον αντικαταστάτη του Γιάννη Λουκίνα στην κορυφή της επίθεσης.

Το εύκολο γκολ είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει μια ομάδα για να «επιβιώσει» στο πρωτάθλημα της Football League και ο Καραϊσκάκης Άρτας την σεζόν που τελειώσε το είχε με τον Γιάννη Λουκίνα που του έδωσε 11 γκολ. Η μεταγραφή του Έλληνα επιθετικού στον ΠΑΣ Γιάννινα άφησε κενή μια σημαντική θέση και οι άνθρωποι της ομάδας της Άρτας αναζητούν αξιόπιστη λύση για την θέση του κεντρικού επιθετικού και μάλιστα δεν πάνε σε λύση μόνο ελεύθερου ποδοσφαιριστή.

Το βασικό ζητούμενο είναι να βάλουν στο ρόστερ τους έναν επιθετικό που να μπορεί να βρει δίχτυα και να βοηθήσει την ομάδα να παραμείνει σε υψηλό επίπεδο. Εκτός από την ελληνική αγορά που έχει γνωστές και περιορισμένες λύσεις υπάρχει και εκείνη του εξωτερικού με τους υπεύθυνους της ομάδας να βλέπουν dvd και αναλύσεις για αρκετούς υποψήφιους στόχους.

Παράλληλα δουλεύουν και στις άλλες θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα και ο τεχνικός Σάκης Παπαβασιλείου θέλει να υπάρχουν καλές λύσεις για όλες τις γραμμές, με αποτέλεσμα αυτό να οδηγεί στην οριστικοποίηση τουλάχιστον έξι με επτά μεταγραφών για αυτό το καλοκαίρι.

Στις δοκικές των ποδοσφαιριστών που έκαναν την τελευταία ημέρα συμμετείχαν 18 ποδοσφαιριστές.

πηγή: footballleaguenews.gr

photo: intime.gr