Πύδνα Κίτρους-Τηλυκράτης Λευκάδας 1-1 “Φρένο” απο Τηλυκράτη

Μετά την πρώτη ήττα μετά από καιρό στην Εύβοια με την Ιστιαία, ήρθε το εντός έδρας στραβοπάτημα με τον Τηλυκράτη για την Πύδνα και «φρέναρε» ακόμη περισσότερο την ομάδα της Πιερίας στην πορεία της προς την κορυφή.

Οι 9 βαθμοί που τη χωρίζουν πλέον από τον Απόλλωνα Λάρισας και οι 8 από τον Ολυμπιακό Βόλου, είναι σίγουρο ότι προβληματίζουν για τη συνέχεια αν και απομένει ένας ακόμη ολόκληρος γύρος στον οποίο πολλά μπορεί να συμβούν.


Η ομάδα του Γιώργου Χατζάρα έμεινε σχετικά νωρίς πίσω στο σκορ αφού δέχθηκε το γκολ από τον Σιδέρη στο 22΄ σε μια φάση που προήλθε από αμυντικό λάθος και πάγωσε ακόμη περισσότερο την ήδη παγωμένη από τις χαμηλές θερμοκρασίες ατμόσφαιρα του γηπέδου στο Κίτρος.

Οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρίες να ισοφαρίσουν και πάρουν και κεφάλι στο σκορ με τον Ιορδανίδη να είναι πρωταγωνιστής στις σπουδαιότερες φάσεις στο 41΄και το 47΄αλλά τα σουτ του επιθετικού μέσου της Πύδνας εξουδετέρωσαν οι αμυντικοί της φιλοξενούμενης ομάδας και ο τερματοφύλακας Καραγκούνης.

Τελικά η ισοφάριση ήρθε από τον Παύλο Καθάριο που με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 75΄, έδωσε το βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του, χωρίς να αλλάξει κάτι μέχρι το τέλος της αναμέτρησης αφού ο γκολκίπερ της φιλοξενούμενης ομάδας αντέδρασε σωστά στις ευκαιρίες που δημιούργησαν οι παίκτες της Πύδνας, με κυριότερη αυτή του Πιαστόπουλου στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας του αγώνα..

Διαιτητής ήταν ο  Στυλιανός με βοηθούς τους Μπάλα και Αλεξόπουλο

Πύδνα Κίτρους (Γ. Χατζάρας): Παπατολίκας, Τσατσαρής, Κόλα, Κωτσιόπουλος, Στούμπος, Σαμουηλίδης (46′ Καθαριος), Γ. Κυπαρίσσης, Δήμας, Ν. Κυπαρίσσης (85′ Πιαστόπουλος), Ιορδανίδης, Καραγκούνης.

Τηλυκράτης  (Α.  Παντζιαράς): Καραγκούνης, Τζελάι, Καταγής, Μπαλής, Ιασωνίδης, Πολυχρονάκης, Περιστέρης (46′ Καλογέρης), Κοντογιάννης, Σιδέρης, Μακρυγιάννης (78′ Βασιλείου), Παπαδόπουλος (89′ Βρεττός).

πηγή: pieriasport.blogspot.gr