Σάντος: “Θέλω οι Γάλλοι να λένε τα ίδια όταν θα έχουμε το τρόπαιο”

Σίγουρος για την επιτυχία της Πορτογαλίας στο Euro εμφανίστηκε ο Φερνάντο Σάντος, ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου υποστήριξε πως η χώρα του θα γράψει ιστορία την Κυριακή (10/7).

“Είναι ο πρώτος τελικός μεταξύ Πορτογαλίας και Γαλλίας και είμαι σίγουρος πως η Πορτογαλία θα γράψει ιστορία αύριο. Αυτή η ομάδα πάντα είχε αυτοπεποίθηση. Η Γαλλία είναι το φαβορί, αλλά άλλο ποιος είναι φαβορί και άλλο ποιος θα νικήσει”.

Όσο για την κριτική που δέχεται τόσο ο ίδιος όσο και οι παίκτες του απάντησε: “Θέλω οι Γάλλοι να συνεχίσουν να λένε πως η Πορτογαλία κερδίζει χωρίς να το αξίζει, να συνεχίσουν να το λένε ενώ εμείς θα φεύγουμε με το τρόπαιο.

Είμαστε ομάδα με ένα μείγμα νέων ταλαντούχων παικτών και έμπειρων, μείγμα που μας έχει έχει φτάσει εδώ και νομίζω πως έχουμε ότι πρέπει για να συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε.

Η Γαλλία έδειξε την ποιότητά της κόντρα στην Γερμανία, σεβάστηκαν τον αντίπαλό τους και κέρδισαν με το στυλ τους. Δε νομίζω πως η Γαλλία θα έχει τον ίδιο τρόπο παιχνιδιού και κόντρα σε μας. Νομίζω πως βγουν πιο δυναμικά και θα μας προσπαθήσουμε να μας πιέσουν.

Είναι ματς μεταξύ σπουδαίων ομάδων. Η δουλειά μας είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας, στην στρατηγική μας και στο να βρούμε τρόπο να πάρουμε το ματς”.

Πηγή: contra.gr