Σενάρια παραμονής για οκτώ

Πιέζουν για αναδιάρθρωση οκτώ ομάδες της Γ’ Εθνικής, σύμφωνα με ιστοσελίδα της Λέσβου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ ιστοσελίδας της Λέσβου, οκτώ ομάδες της Γ’ Εθνικής που υποβιβάστηκαν στα τοπικά πρωταθλήματα κινούν τις διαδικασίες για αναδιάρθρωση της κατηγορίας προκειμένου να παραμείνουν στην κατηγορία.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας nealesvou.gr αναφέρει τα εξής:

«Αγωνιστικά ο Διαγόρας υποβιβάστηκε, αλλά ακόμη δεν είναι σίγουρο ότι η νέα σεζόν θα τον βρει στο τοπικό. Και αυτό γιατί η διοίκησή του μαζί με άλλες 7 διοικήσεις ομάδων που υποβιβάστηκαν πάνω στο όριο από τους υπόλοιπους ομίλους, κινούνται νομικά και ζητάνε πλέον αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος, ώστε να παραμείνουν στην Γ’ Εθνική και την νέα σεζόν.

Αυτές είναι ο Φωστήρας, η Ρόδος, η Αχαϊκή, ο Ρήγας Φεραίος, ο Διαγόρας, το Διδυμότειχο, η Νάουσα και η ΑΕΠ Καραγιαννίων, οι οποίες έχουν ήδη κινηθεί από κοινού, ενώ στο «παιχνίδι» της πίεσης προς την ΕΠΟ έχουν μπει και οι Πρόεδροι των Ενώσεων (όχι όλων), αλλά και βουλευτές των Νομών. Άλλωστε πρόκειται για ιστορικές ομάδες, οι περισσότερες με ισχύ και ως εκ τούτου η κίνηση αυτή μπορεί να έχει αποτέλεσμα.

Εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν μετά τα μπαράζ ανόδου της Γ’ Εθνικής και αφού οριστικοποιηθεί ο νέος χάρτης της Γ’ Εθνικής μαζί με τις πρωταθλήτριες ομάδες των ΕΠΣ».