Σε τουρνουά στην Θεσσαλονίκη υπό την αιγίδα της Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ ο Τηλυκράτης

Η ακαδημία μας το διήμερο 31 Μαρτίου και 01 Απριλίου, συμμετείχε με ιδιαίτερη επιτυχία, με δύο τμήματά της (προπαιδικό και παιδικό), σε τουρνουά που διεξήχθη στην Θεσσαλονίκη στο προπονητικό κέντρο Νέας Μεσημβρίας, υπό την αιγίδα της Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ.
Στο τουρνουά συμμετείχαν συνολικά 10 ομάδες από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, καθώς και τμήματα των ακαδημιών του ΠΑΟΚ.
Οι παίχτες μας και οι προπονητές μας, αποκόμισαν πολύτιμες εμπειρίες από την συμμετοχή τους, ενώ και αγωνιστικά σε όλα τα παιχνίδια υπήρξαν απόλυτα ανταγωνιστικοί, δείχνοντας για άλλη μια φορά με τον καλύτερο τρόπο ότι είναι το μέλλον της ομάδας του Τηλυκράτη.

Σημαντική ήταν η διάκριση του αθλητή μας Κόσμο Ναος , ο οποίος αναδείχθηκε κορυφαίος τερματοφύλακας του τουρνουά, μετά από ψηφοφορία των ομάδων που συμμετείχαν.

Παράλληλα το ίδιο διήμερο, η ακαδημία μας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας, διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία τουρνουά μικρότερων ηλικιών (γεννηθέντων 2007-2010), στις εγκαταστάσεις του soccer club και στο οποίο συμμετείχαν όλες οι ακαδημίες του νησιού (Πανλευκάδιος-Δήμος και Νυδρί).
Το τουρνουά ήταν μη ανταγωνιστικού χαρακτήρα, προκειμένου να αγωνισθούν όλα τα παιδιά του νησιού χωρίς σκοπιμότητες, συμβάλλοντας έτσι στην καλλιέργεια της αξίας του “ευ αγωνίζεσθε”.
Στην τελετή λήξης απονεμήθηκαν μετάλλια σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές και προπονητές καθώς και αναμνηστικά κύπελλα στις 4 ομάδες.

Να ευχαριστήσουμε εκ μέρους του Δ.Σ. τόσο την Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ για την άψογη φιλοξενία της, όσο και την Περιφερειακή Ενότητα για την πολύτιμη βοήθειά της.

Το Δ.Σ.