Στην πρώτη ο Μασούρας

Ο Αλέξανδρος Μασούρας αποτελεί το νέο απόκτημα του Καραϊσκάκη Άρτας.

Ανακοινώνεται ο Λουκάο και οι τρεις δανεικοί.

Την πρώτη, έστω και ανεπίσημη, πρώτη συγκέντρωση της νέας σεζόν πραγματοποίησε την Τετάρτη (18/07) στο γήπεδο Αγίων Αναργύρων ο Καραϊσκάκης Άρτας. Η διοίκηση έδωσε σύσσωμη το «παρών» και πλην των αποκτημάτων (Παναγιώτου, Παππάς, Στεφανάκος Καπίας, Λουκάο), στο γήπεδο βρέθηκε και ο Αλέξανδρος Μασούρας.

Ο 20χρονος αμυντικός μέσος με μία συμμετοχή πέρυσι στον Απόλλωνα Παραλιμνίου και 8 στην Αναγέννηση Καρδίτσας κατάγεται από τα Ιωάννινα και θα αποτελέσει το ένα από τα δύο 6άρια που θα αποκτήσουν οι «πράσινοι». Στόχοι ακόμα ένας σέντερ φορ από την ελληνική αγορά, ένα 8άρι και ένα εξτρέμ.

Απόντες ήταν οι τρεις δανεικοί από τον ΠΑΟΚ (Μούτσα, Παπαδόπουλος, Ματθαίου). Η άφιξή τους έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη (19/07), έτσι ώστε να ανακοινωθούν όπως και ο Λουκάο.

Ο τεχνικός, Σάκης Παπαβασιλείου μίλησε με τον κάθε παίκτη ξεχωριστά και το Σάββατο (21/06, 19:00) στην επίσημη πρώτη θα δώσει το «παρών» ο μεγαλομέτοχος, Οδυσσέας Δράκος για να μιλήσει στα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος και να δώσει το στίγμα εν όψει της νέας σεζόν. Παράλληλα θα γίνει και ο αγιασμός.

Το τριήμερο 19-21/07 έχουν προγραμματιστεί να γίνουν εργομετρικές εξετάσεις και αιματολογικές για όσους δεν έχουν υποβληθεί ακόμα. Σημειώνεται ότι στο γήπεδο βρέθηκαν και 5 ποδοσφαιριστές από την Κ19. Άντίθετα, οι Λάμπρος Μπαλαδήμας, Άγγελος Τσάκαλος ήταν απόντες (είχαν δοθεί δανεικοί στον Σκουφά Κομποτίου), κάτι που σημαίνει ότι πιθανότατα θα αποτελέσουν παρελθόν.

πηγή: footballleaguenews.gr