Στην τελική ευθεία η έκθεση αυτοκινήτου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2016»!

Η σημαντικότερη έκθεση αυτοκινήτου στην Ελλάδα ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες της.

1

Η Έκθεση Αυτοκινήτου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2016», ανοίγει τις πύλες της για το κοινό το Σάββατο 22 Οκτωβρίου, ώρα 10:00 π.μ., λίγες ημέρες μετά την Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού.

Στο Ολυμπιακό ακίνητο Ξιφασκίας (πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο), οι εταιρείες αυτοκινήτων που συμμετέχουν στην έκθεση θα παρουσιάσουν τα νέα μοντέλα τους που έκαναν και παγκόσμια πρεμιέρα στο Παρίσι καθώς και τις τελευταίες τεχνολογίες. Η Έκθεση Αυτοκινήτου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2016», θα υποδέχεται το κοινό έως την Κυριακή 30 Οκτωβρίου.

IMG_0682

Όσο αφορά τώρα τις εταιρείες που συμμετέχουν στην φετινή Αυτοκίνηση είναι οι: Abarth, Alfa Romeo, Audi, BMW, Dacia, Fiat, Ford, Isuzu, Mercedes, Mini, Nissan, Porsche, Renault, SsangYong, Seat, Skoda, Smart, Subaru, VW και Volvo. Επίσης συμμετέχει και η διακεκριμένη εταιρεία μοτοσυκλετών Yamaha.

2

Πέρα από τα νέα μοντέλα όμως, στην φετινή αυτοκίνηση θα υπάρχουν και μοναδικά κλασσικά αυτοκίνητα, αφού η ΦΙΛΠΑ θα εκθέτει μοναδικά αυτοκίνητα που έγραψαν τις χρυσές σελίδες της αυτοκίνησης.

IMG_0549

Παράλληλα θα υπάρχουν προϊόντα και υπηρεσίες, που είναι συνδεδεμένα με το αυτοκίνητο και τις δραστηριότητες που προκύπτουν, από την χρήση και την συντήρηση του, ενώ οι επισκέπτες κατά την διάρκεια της έκθεσης θα έχουν τη ευκαιρία να πραγματοποιήσουν Test Drives με τα δημοφιλέστερα μοντέλα της ελληνικής αγορά και να κάνουν άμεσα συγκρίσεις μεταξύ των αυτοκινήτων, ώστε να έχουν μια πλήρη εικόνα για το μοντέλο και την έκδοση που θα αγοράσουν.

Το εισιτήριο της έκθεσης είναι 6 ευρώ, ενώ τα συνοδευόμενα παιδιά (ηλικίας μέχρι 12 ετών), δεν πληρώνουν εισιτήριο. Φοιτητικό και ειδικές κατηγορίες είναι στα 3 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με την Έκθεση Αυτοκινήτου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2016» μπορείτε να αναζητήσετε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης: http://www.autokinisiexpo.gr/

Πηγή: automoto.com.gr