Στον Τσικλητήρα ο Κερμενίδης!

Στον Τσικλητήρα θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα ο πρώην μέσος του Θεσπρωτού Ηγουμενίτσας Νίκος Κερμενίδης.

Και το όνομα αυτού Νίκος Κερμενίδης! Έναν επιτελικό μέσο ο οποίος μπορεί να κάνει την διαφορά βάζει στην μηχανή του ο Τσικλητήρας Πύλου καθώς όπως αποκαλύπτει κατ’ αποκλειστικότητα το «sport365.gr» ο πρώην άσος της «Μαύρης Θύελλας θα είναι φέτος κάτοικος Πύλου!

Ο Νίκος Κερμενίδης υπέγραψε στους νταμπλούχους Μεσσηνίας οι οποίοι έκαναν την μεταγραφή του καλοκαιριού αποκτώντας έναν εξαιρετικό τεχνίτη ποδοσφαιριστή με αδαμάντινο χαρακτήρα.

Ο Νίκος Κερμενίδης κέρδισε πέρυσι τις καρδιές των φιλάθλων της Καλαμάτας με την παρουσία του στην Μαύρη Θύελλα η οποία ήταν ουσιαστική παρότι σύντομη καθώς αποχώρησε από την ομάδα τον Γενάρη λόγω διαφωνίας με τον Λεωνίδα Μπίλη.

Στα 12 ματς που φόρεσε την φανέλα της Καλαμάτας σημείωσε ένα γκολ και μοίρασε πέντε ασίστ!

Ο 27χρονος Νίκος Κερμενίδης υπήρξε διεθνής στις Εθνικές Παίδων και Ελπίδων και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης στον οποίο υπέγραψε και επαγγελματικό συμβόλαιο. Στην συνέχεια αγωνίστηκε στην Δόξα Δράμας, τον Αετό Σκύδρας, την Ζάκυνθο, την Κόρινθο αλλά και τον Ορφέα Ελευθερούπολης. Το τέλος της περυσινής σεζόν τον βρήκε στην Ηγουμενίτσα και τον Θεσπρωτό.

πηγή: sport365