«Στο δικό μας γήπεδο δε χωρά ο ρατσισμός» – Εξαιρετική πρωτοβουλία από διαιτητές και Π.Ο.Π. «Αλληλεγγύη»

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο δημοτικό στάδιο Πρέβεζας «Αθανασία Τσουμελέκα», ένας ξεχωριστός ποδοσφαιρικός αγώνας, ανάμεσα στην ομάδα των διαιτητών της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και την Ποδοσφαιρική Οργάνωση Πρέβεζας «Αλληλεγγύη» (σκορ 5-1 υπέρ της «Αλληλεγγύης») με κεντρικό σύνθημα «Στο δικό μας γήπεδο δε χωρά ο ρατσισμός».

IMG 5494

Ήταν μία φιλική ποδοσφαιρική αναμέτρηση, στο περιθώριο της οποίας έγινε συλλογή σχολικών ειδών, τα οποία θα παραδοθούν στα παιδιά που διαμένουν στο Κέντρο Φιλοξενίας Φιλιππιάδας (πρώην στρατόπεδο «Πετροπουλάκης») και σε παιδιά απόρων οικογενειών του Δήμου Ζηρού.

IMG 5502

IMG 5506

Η ανταπόκριση απλών πολιτών της Πρέβεζας ήταν συγκινητική, ενώ πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στους διαιτητές, για την πρωτοβουλία και την κινητοποίησή τους.

IMG 5599

Για την ιστορία το γκολ της ομάδας των διαιτητών πέτυχε ο Ντόμαρης, ενώ για την «Αλληλεγγύη» σκόραραν οι Γιαννακός (2), Παπαδιώτης, Λιάσκος (πεν.), Κοτένογλου.

Εκ μέρους των διαιτητών ο Ηλίας Φίτσας έδωσε μία αναμνηστική πλακέτα στην «Αλληλεγγύη», ενώ ο αρχηγός της ποδοσφαιρικής οργάνωσης Σπύρος Παπαδιώτης παρέδωσε μία φανέλα.

IMG 6148

Το «παρών» έδωσε και ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας Θωμάς Κάρτσακλας.

Διαιτητές: Ντούκας (Σε ρόλο διαιτητή στο β’ ημίχρονο χρησιμοποιήθηκε ο captain της ΑΕ Πρέβεζας Βαγγέλης Πανταζής).

Βοηθοί: Κούτρα-Λαζάρου.

IMG 6144

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τζίμας, Σπυράκος, Μπάκος, Ζιώγας, Μπαϊλης, Τσόγκας, Ρούσος, Καλογέρης, Ντόμαρης, Κωνσταντίνου, Ποντίκης.

Συμμετείχαν και οι: Κέφης, Σίσκας, Σολδάτος, Παναγιωτόπουλος, Ριζογιάννης, Φραγκούλης Π., Φραγκούλης Κ., Γκαρτζονίκας, Ντούκας.

IMG 6210

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ: Χαρισιάδης, Κοτένογλου, Ουτσκούνης, Καραμούτσιος Γ., Ζιάκας, Ντίκος, Γιαννακός, Ντίλος, Παπαδιώτης, Λιάσκος, Παπαβασιλείου.

Συμμετείχαν και οι: Σιώρης, Νταλαούτης, Κούρκουλας, Λάμπρος. Στον πάγκο ήταν οι: Π. Καραμούτσιος, Πάτσης Δ., Πουλίσης, Γ. Γιαννακός, Τσόγκας, Πάτσης Αθ., Κουλιάτσης.

Δείτε ΕΔΩ πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

πηγή: atpreveza.gr