Συνεχίζεται η συνεργασία KTM – Alpinestars

Συνεχίζουν την κοινή τους πορεία, σύμφωνα με τις ανακοινώσει, KTM και Alpinestars. Οι δύο εταιρίες έχουν εδραιώσει μια σταθερή και εξελισσόμενη συνεργασία από το 2004, με πολλά κερδισμένα παγκόσμια πρωταθλήματα Motocross από τους εργοστασιακού αναβάτες της ΚΤΜ οι οποίοι χρησιμοποιούν εξοπλισμό της Alpinestars. Η Alpinestars προμηθεύει τους αναβάτες της KTM με τον πιο πρόσφατο τεχνολογικά εξοπλισμό, από τους νεαρούς ταλαντούχους που αγωνίζονται στο Red Bull MotoGP Rookies Cup, μέχρι τους εργοστασιακούς αναβάτες του MXGP και του AMA Motocross series, όπως και το KTM Factory Team του Dakar που πέτυχε την 15η συνεχή νίκη το 2016, με τον Toby Price.

Toby_Price_KTM_450_RALLY_Podium_Dakar_2016

Η KTM και η Alpinestars είναι εμπλεκόμενες σε σημαντικό βαθμό στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, με κοινό στόχο να προσφέρουν υψηλής απόδοσης εξοπλισμό, τον οποίο εξελίσσουν και υλοποιούν, η κάθε μία από τις δύο εταιρίες, στο δικό της state-of-the-art τμήμα έρευνας και ανάπτυξης.

MOTEGI_JACKET

Ξεκινώντας μια σειρά από σημαντικά προγράμματα, οι δύο εταιρίες θα δουλέψουν μαζί με στόχο τον υψηλής απόδοσης προστατευτικό εξοπλισμό, που θα καλύψει όλους τους αναβάτες, από τους παθιασμένους καθημερινούς μοτοσυκλετιστές μέχρι τους παγκόσμιους πρωταθλητές.

KTM_Tech 7 boots

Η KTM θα διευρύνει το χαρτοφυλάκιό της στην παραγωγή υψηλής απόδοσης ειδών ένδυσης στις κατηγορίες street και offroad, συμπεριλαμβάνοντας ακόμα μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων της Alpinestars, εστιάζοντας στη βελτίωση της ασφάλειας, αξιοποιώντας τις καινοτομίες που προέρχονται κατευθείαν από τους αγώνες του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Alex_Hofmann_KTM_RC16_Misano_2016
Το 2017, η Alpinestars θα είναι ο αποκλειστικός συνεργάτης των ειδών ένδυσης όλων των αγωνιστικών εργοστασιακών δραστηριοτήτων της ΚΤΜ. Η Alpinestars θα είναι επίσης ο επίσημος προμηθευτής της νέας εργοστασιακή ομάδας KTM MotoGP, η οποία θα επωφεληθεί από την τεχνολογία των κορυφαίων προϊόντων της εταιρείας.

Πηγή: automoto.com.gr