Σφακιανάκης: «Και τώρα, τελικός στη Λευκάδα!»

Ο τεχνικός  της ΑΕΛ εξήγησε, μετά τη νίκη επί της ΑΕΠ, πως ο αποκλεισμός από τον ΟΦΑΜ πείσμωσε την ομάδα, και πλέον, πάει για τον «τελικό» με τον Τηλυκράτη.

Πολύ ικανοποιημένος από τη σπουδαία νίκη επί της ΑΕΠ παρουσιάστηκε ο Γιάννης Σφακιανάκης με δηλώσεις του στο CorfuSports.com. Μάλιστα, αυτή η νίκη που ήρθε, παρά τις πολλές απουσίες των Κερκυραίων, έβαλε την ΑΕΛ ξανά στη “μάχη” του τίτλου, αφού τα υπόλοιπα αποτελέσματα του ομίλου βόλεψαν τους Φαίακες.

Τι δήλωσε όμως, ο τεχνικός της ΑΕΛ;
«Ήταν ένα πάρα πολύ σημαντικό τρίποντο για μας. Καθώς, αυτή ήρθε παρότι για ακόμη μια φορά είχαμε αρκετές απώλειες από τραυματισμούς και κάρτες, ενώ, παράλληλα ήταν το τρίτο παιχνίδι μας σε έξι μέρες. Από την υπερπολύτιμη νίκη με τον Μακεδονικό την περασμένη Κυριακή, φτάσαμε στην ψυχρολουσία της Τετάρτης, κι όμως η ομάδα αντέδρασε, ανασυντάχθηκε, άφησε πίσω τον αποκλεισμό από τον ΟΦΑΜ και μπόρεσε να φτάσει στην επικράτηση κόντρα στην ΑΕΠ και σε συνδυασμό με την ισοπαλία στο ντέρμπι κορυφής, βρεθήκαμε στο τρεις βαθμούς από το βαθμολογικό ρετιρέ.»

Ενώ, στη συνέχεια, αναφερόμενος στην καθεαυτή αναμέτρηση με την ΑΕΠ είπε: «Μπήκαμε δυνατά από την αρχή, είχαμε υπομονή στο παιχνιδι μας, όμως, δεν το γκολ δεν ερχόταν. Είναι σημαντικό ότι φτάσαμε στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα με το αποτέλεσμα στο 0-0, όμως, δεν θόλωσε το μυαλό μας και δε μας κυρίευσε το άγχος. Συνεχίσαμε να προσπαθούμε με καθαρό μυαλό, ήμασταν συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας και τα καταφέραμε με επιμονή, κι υπομονή στην τακτική μας. Κι επαναλαμβάνω, πρόκειται για μια σημαντική νίκη, τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια γι’ αυτήν, καθώς ο αποκλεισμός από τον ΟΦΑΜ δεν τους έριξε το ηθικό, αλλά αντίθετα, τους πείσμωσε περισσότερο. Και τώρα, έχουμε ένα ακόμη τελικό, στη Λευκάδα».

Κλείνοντας τις δηλώσεις του, ο προπονητής της “Βασίλισσας” δεν ξέχασε να αναφερθεί και στη στήριξη του κόσμου της Λευκίμμης.
«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που είναι δίπλα μας και στα εύκολα και στα δύσκολα. Και πιστέψτε με, από την Τετάρτη μέχρι το ματς με την ΑΕΠ περάσαμε δύσκολες στιγμές. Αλλά είμαστε εδώ και συνεχίζουμε με προσήλωση στο στόχο μας»

πηγή: corfusports.com