Σύσσωμη η Γιαννίρης ΑΕ στην 81η ΔΕΘ 2016

H 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης 2016 ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες της το προσεχές Σάββατο (10 Σεπτεμβρίου) και το παρών σε αυτήν θα δίνουν όπως κάθε χρόνο και κάποιες από τις εταιρείες αυτοκινήτου.

ΓΙΑΝΝΙΡΗΣ ΑΕ

Μεταξύ αυτών θα είναι και η εταιρεία Γιαννίρης ΑΕ, που σε συνεργασία με τον όμιλο Συγγελίδη θα παρευρεθεί -για ακόμη μία χρονιά- σύσσωμη στη φετινή ΔΕΘ, με τέσσερα εντυπωσιακά περίπτερα. Τα περίπτερα αυτά θα αφορούν τις τέσσερις εταιρείες (Peugeot, DS, Jeep και Citroën) που εκπροσωπεί η εταιρεία Γιαννίρης ΑΕ στη Θεσσαλονίκη και μέσα τους θα παρουσιάζεται μία πλήρης γκάμα τόσο επιβατικών, όσο και επαγγελματικών οχημάτων των εταιρειών αυτών.

Τα περίπτερα αυτά θα βρίσκονται στους τομείς Α5 και Α8 στους χώρους της ΔΕΘ, αλλά μέχρι να ανοίξει τις πύλες της η έκθεση, ας δούμε αναλυτικά με τι μοντέλα θα συμμετέχει η κάθε εταιρεία σε αυτήν…

PEUGEOT

H Peugeot θα παραστεί στη μεγάλη γιορτή της Θεσσαλονίκης με όλα τα μοντέλα της, με τις εντυπώσεις να αναμένεται να κερδίσει το Peugeot 308 GTi by Peugeot Sport με τους 270 ίππους, που θα πραγματοποιήσει την πρώτη πανελλαδική του παρουσίαση.

Peugeot 308 GTi

Επίσης, πρώτη πανελλαδική παρουσίαση θα γίνει και για το νέο Peugeot 2008 που έρχεται πλήρως ανανεωμένο.

Peugeot 2008

DS

H DS εδώ και αρκετό καιρό έχει διαχωριστεί από τη Citroen σε όλη την Ευρώπη και έτσι, σε συνέχεια αυτής της στρατηγικής, έφτασε η στιγμή που θα διαχωριστεί και στη χώρα μας. Για το λόγο αυτό, στη φετινή ΔΕΘ θα έχει το δικό της ξεχωριστό περίπτερο, όπου μέσα του θα δίνουν το παρών το ανανεωμένο DS3 με τη νέα του εμφάνιση, όπως και ολόκληρη η Premium γκάμα της γαλλικής εταιρείας.

DS3

JEEP

Στο περίπτερο της Jeep τις εντυπώσεις αναμένεται να κλέψει το πρόσφατο Renegade στην έκδοση Trailhawk, μέσα σε ένα εντελώς custom made περίπτερο που θα δίνει περισσότερο την αίσθηση στους επισκέπτες ότι βρίσκονται σε κάποιο δύσβατο μονοπάτι, παρά στο κέντρο της πόλης!

Jeep Renegade Trailhawk

CITROEN

H Citroën ετοιμάζεται να εμφανιστεί στην 81η ΔΕΘ με ένα εντελώς φουτουριστικό περίπτερο, όπου μέσα του θα προβάλλονται όλα τα μοντέλα του γαλλικού εργοστασίου, ενώ θα γίνει και η πρώτη πανελλαδική παρουσίαση του νέου Citroen Jumpy που κατέφθασε πρόσφατα στη χώρα μας.

Citroen Jumpy

Πηγή: automoto.com.gr