Τέλος εποχής για τον Γιάννη Συμεωνίδη απο το τεχνικό τιμ της Πύδνας

Τέλος εποχής και τον Γιάννη Συμεωνίδη, που μετά τον Γιώργο Χατζάρα και απο 3 χρόνια παρουσίας στον πάγκο της Πύδνας και την αποστολή του ώς προπονητής τερματοφυλάκων, θα αποτελέσει παρελθόν για την ομάδα του Κίτρους λύνοντας τη συνεργασία του με τον σύλλογο της Πιερίας.

Ο Γιάννης Συμεωνίδης ήταν απο τους πρώτους που προσλήφθηκαν στην πρώην ομάδα του και παρέμεινε στο πόστο του μια γεμάτη τριετία, έχοντας στην εποπτεία του καλούς τερματοφύλακες οι οποίοι εκτός της Πύδνας αγωνίσθηκαν και σε υψηλότερο επίπεδο πέραν της Γ΄εθνικής κατηγορίας.

Ο Κατερινιώτης τεχνικός στις τελευταίες του δηλώσεις και αποχωρώντας απο την ομάδα του Κίτρους, γνωστοποίησε τα εξής:

“Δυστυχώς μετά απο 3 χρόνια ενα ταξίδι έφτασε στο τέλος του. Ένα ταξίδι που ξεκίνησε με όνειρα ελπίδα αλλά η κατάληξη δεν ήταν αυτή που όλοι προσδοκούσαμε. Βέβαια μέσα σε αυτά τα 3 χρόνια ζήσαμε πραγματικά πολύ όμορφες στιγμές με αποκορύφωμα την κατάκτηση του κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος μια διάκριση που έκανε γνωστή την Πύδνα και γενικά το μικρο αυτό χωριό πανελληνίως.
Θέλω τέλος μέσα απο εδώ πραγματικά να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο Γιάννη Ντούμο για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε αυτά τα 3 χρόνια οπως και τον γιο του Στέλιο.

Επίσης με τους προπονητές που συνεργάστηκα τον Διονύση Τοκατλίδη τον Αποστόλη Στύλο και τον μεγάλο δάσκαλο Γιώργο Χατζάρα.
Επίσης τους γυμναστές φυσιοθεραπευτές φροντιστές και όσους γενικά σχετίζονται με την ομάδα. Τελευταία άφησα τα …παιδιά μου όπως τους λέω εγώ. Τους τερματοφύλακες μου.
Όλους αυτούς που συνεργάστηκα τα 3 χρόνια που βρισκόμουν μαζί τους.
Πιστεύω πως ήμουν ακριβοδίκαιος με όλους και πως δεν αδίκησα ποτέ κανέναν.
Καλή συνέχεια παιδιά προσπάθεια υπομονή και επιμονή, πρώτα για τους εαυτούς σας.

πηγή:pieriasport.blogspot.gr