Τα τυπικά απομένουν για να αποκτήσει «σπίτι» η ΑΕΚ

Η έγκριση παραχώρησης της αίθουσας «Γ. Κασιμάτης» από την ΟΧΕ, σημαίνει ότι απομένει να προχωρήσει η ΟΧΕ στη δημιουργία ιδιωτικού συμφωνητικού με τη διοίκηση του ΟΑΚΑ, προκειμένου να είναι σε θέση να την εκμεταλλευτεί.

Από κει και πέρα, η ΑΕΚ είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει τον εξοπλισμό που διαθέτει: τάραφλεξ, τέρματα κτλπ, προκειμένου να μετατραπεί σε γήπεδο χάντμπολ και να αποκτήσει πρόσβαση για προπονήσεις αλλά και έδρα για τους αγώνες της. 

Φυσικά, η ΑΕΚ δεν θα σε αποκλειστικότητα το συγκεκριμένο γήπεδο, το οποίο θα χρησιμοποιούν, εθνικές ομάδες και κλιμάκια της εθνικής, οι οποίες έως σήμερα, δεν έχουν τόπο να προπονηθούν στην Αττική. 

Αναλυτικά οι αποφάσεις του ΔΣ της ΟΧΕ: «Στην σημερινή του συνεδρίαση το Δ.Σ. της ΟΧΕ πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:

-Εγκρίθηκαν οι υποψηφιότητες για την Έκτακτη Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016 (ώρα 12:00) σε αίθουσα του Εθνικού Γυμναστηρίου Μίκρας Θεσσαλονίκης, οι οποίες είναι:

Υποψήφια μέλη Δ.Σ. ΟΧΕ
Βιολιτζής Κωνσταντίνος
Γκαντής Κωνσταντίνος
Κρανιώτης Βασίλειος
Μανδάς Αθανάσιος
Μουμτζιδέλλης Θωμάς
Μπακουλοπούλου Κυριακή
Πετρίδης Γρηγόριος
Προδρομίδης Χαράλαμπος
Σαουλίδης Δημήτριος
Σπυρόπουλος Κωνσταντίνος
Σταματιάδης Κωνσταντίνος
Σταμούλης Στέφανος
Στρατάκης Ιωάννης
Φύκατας Γεώργιος
Χειβιδόπουλος Αναστάσιος

Υποψήφια αναπληρωματικά μέλη Δ.Σ. ΟΧΕ
Αγγελούσης Ευάγγελος
Διαμάντης Στέργιος
Καρανάσος Ιωάννης
Κουρτσιλίδης Παναγιώτης
Παπαγιαννόπουλος Ιωάννης

Υποψήφια μέλη Εξελεγκτικής Επιτροπής
Κανόνης Άγγελος
Καψάλης Χρήστος
Λέντζος Παναγιώτης

Υποψήφια αναπληρωματικά μέλη Εξελεγκτικής Επιτροπής
Παπαϊωάννου Σπυρίδων
Τσιάκαλος Στυλιανός

Υποψήφιος τακτικός αντιπρόσωπος για την εκπροσώπηση της ΟΧΕ στην ΕΟΕ
Αγγελούδης Στυλιανός

Υποψήφιος αναπληρωματικός αντιπρόσωπος της ΟΧΕ στην ΕΟΕ
Σταματιάδης Κωνσταντίνος

-Εγκρίθηκε η συμφωνία με το ΟΑΚΑ για την παραχώρηση του γηπέδου χάντμπολ της αίθουσας «Γ. Κασιμάτης» για τα επόμενα πέντε χρόνια. Η ΟΧΕ θα χρησιμοποιεί δωρεάν το γήπεδο από Δευτέρα έως Παρασκευή ώρες 17:00-20:00, αλλά και τα Σαββατοκύριακα.

-Αποδέχθηκε την πρόταση χορηγίας της εταιρείας New Planning Events (King Sports by NP), η οποία θα προσφέρει στις Εθνικές ομάδες, αλλά και στα σωματεία της Handball Premier και της Α1 Γυναικών μπάλες με την ονομασία «KING PREMIER» πιστοποιημένες από την Διεθνή Ομοσπονδία Χάντμπολ.

-Εγκρίθηκε η συμμετοχή της Εθνικής Νέων (Κ21) στα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2017 και της Εθνικής Νεανίδων (Κ19) στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2017.

-Εγκρίθηκε η διοργάνωση του επιμορφωτικού σεμιναρίου της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας (ΚΕΔ), το οποίο θα διεξαχθεί στην Έδεσσα το διάστημα 9-11 Σεπτεμβρίου 2016 με την συμμετοχή 52 Διαιτητών- Παρατηρητών.
Στο σεμινάριο θα διδάξει και ο επικεφαλής της ευρωπαϊκής διαιτησίας Ντράγκαν Νατσέφσκι.

Χορηγός του σεμιναρίου είναι ο Δήμος Έδεσσας, ο οποίος αναλαμβάνει τα κόστη διαμονής- διατροφής των συμμετεχόντων, την παραχώρηση αίθουσας και κλειστού γυμναστηρίου, καθώς και την ιατρική κάλυψη για τα αγωνιστικά τεστ.

Πηγή: gazzetta.gr