Τον «βύθισε» με τριάρα (3-0)

Σε εξαιρετικά δύσκολη θέση ο Πανσερραϊκός που ηττήθηκε από τον σαφώς ανώτερο Καραϊσκάκη στην Άρτα.

Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να δώσουν συνέχεια στις νίκες και έχασαν χωρίς να δείξουν αντίσταση από τους Αρτινούς, που είχαν μεγάλο πρωταγωνιστή το Λούκινα. Έτσι, οι Σερραίοι βρίσκονται σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση, στη μάχη της παραμονής, ενώ έχασαν με αποβολή και τον Παππουτσογιαννόπουλο.

Οι «πράσινοι» μπήκαν με φόρα και είχαν δοκάρι, στο 2΄, με το Μακρίδη. Στο 7’, ο Μπεκατώρος σούταρε με το Ρίστιτς να αποκρούει. Ο Πανσερραϊκός είχε δοκάρι, στο 19’, σε σουτ του Ρούσσου, λίγο έξω από την περιοχή. Στο 34’, ο Καραϊσκάκης άνοιξε το σκορ με ωραίο σουτ του Λούκινα. Ο Θεολόγου έφτασε κοντά στο δεύτερο γκολ, όμως αστόχησε με προβολή από κοντά, στο 39’. Το πρώτο μέρος έκλεισε με νέα φάση, με τον Κυριάκη, στο 43’.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε, όπως τέλειωσε το πρώτο, με τους Αρτινούς να χάνουν ευκαιρία, αυτή τη φορά με κεφαλιά του Καραγιαννίδη. Στο 49’, απάντησε ο Αναστόπουλος, για τους Σερραίους. Ο Λουκίνας διπλασίασε τα προσωπικά του γκολ, αλλά και της ομάδας του και έκανε το 2-0, με προβολή, στο 68’. Στο 73’, ήρθε και το 3-0, με τον Πανσερραϊκό να δείχνει ανήμπορος να αντιδράσει. Σκόρερ ο Μακρής, με κεφαλιά, από ασίστ του Μακρίδη. Στο 81’, τα «λιοντάρια» έμειναν και με 10, με τον Παπουτσογιαννόπουλο να αποβάλλεται αντιδρώντας σε απόφαση του διαιτητή, κλωτσώντας τη μπάλα.

ΣΚΟΡΕΡΣ: Λούκινας (34’, 68’), Μακρής (73’)

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Σάκης Παπαβασιλείου): Μέλκας, Θεολόγου, Παπανίκου, Μπεκατώρος, Καραγιαννίδης, Μακρής (82’ Δημητριάδης), Ψιάνος (69’ Κόλλινς), Κυριάκης, Χούσος, Μακρίδης, Λουκίνας
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Ρίστιτς, Ορφανίδης, Ποζατζίδης, Σιάκκας, Ρούσσος, Αναστασόπουλος, Παπουτσογιαννόπουλος, Κρητικός, Δούμτσιος (46’ Πόζογλου), Κάκκο, Γκούρτσας

Διαιτητής: Πουλημάς (Κέρκυρας)

πηγή: liganews.gr