Το καυτό φιλί που θύμισε… ΑΕΚ στο Euro! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Τί είχε συμβεί πριν χρόνια σε ματς της Ένωσης στο Ολυμπιακό Στάδιο που έγινε και στη διοργάνωση της Γαλλίας.

Με τη νίκη (1-0) κόντρα στην Ουκρανία την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων, η Πολωνία πήρε το εισιτήριο για τους “16” του Euro, όπου θα αναμετρηθεί με την Ελβετία το Σάββατο (25/6) στις 16:00 το μεσημέρι. Όπως ήταν φυσικό, σε εκείνο το ματς, έγιναν τρελά πανηγύρια στην εξέδρα.

Δύο Πολωνές όμως βρήκαν ένα ξεχωριστό τρόπο για να γιορτάσουν τα επινίκια. Τί έκαναν; Άρχισαν τα καυτά φιλιά αφήνοντας τους γύρω τους σύξυλους από τα μέλια.

Λίγες μέρες πριν, Σουηδέζες είχαν φιληθεί στο ματς με την Ιταλία. Αλλά τότε η ομάδα τους ηττήθηκε στο τέλος της αναμέτρησης. 

Βέβαια οι Πολωνές και οι Σουηδές ήταν πολύ πίσω. Στην Ελλάδα έχουμε ξαναδεί και στο παρελθόν τέτοιου είδους έκφραση αγάπης. Και όχι πέρσι ή πρόπερσι, αλλά 12 χρόνια πριν!

Στις 7 Νοεμβρίου 2004, η ΑΕΚ υποδεχόταν τον Ολυμπιακό στο πρώτο μεγάλο ντέρμπι εκείνης της σεζόν. Παρότι το ΟΑΚΑ ήταν κατάμεστο από 70.000 Ενωσίτες, το ματς ήταν… σούπα. Είχε όμως ένα καλό στιγμιότυπο, αλλά αυτό ήταν εκτός γηπέδου. Πρόκειται για το λεσβιακό φιλί δύο Ενωσίτισσων, τις οποίες απαθανάτισε η κάμερα…

Θυμηθείτε το:

 

Πηγή: 30meresmpala.gr