Το νέο Opel Zafira ποζάρει στο Instagram!

Opel-Zafira-303503

Ένα ξεχωριστό ταξίδι με το νέο Opel Zafira ξεκίνησαν οι Ana Sampaio Barros και Marco Gaggio, που είχε ως αφετηρία την Φρανκφούρτη και τερματισμό τη Βαρκελώνη, ενώ κατά την διάρκειά του, οι δύο ταξιδιώτες δημοσίευαν και διάφορες φωτογραφίες στα προσωπικά τους προφίλ στο Instagram, με αποτέλεσμα να αποσπάσουν και πολλές χιλιάδες Like.

Opel-Zafira-303505

Το #ConnectedRoadTrip λοιπόν, των δύο χρηστών του Instagram, Ana Sampaio Barros και Marco Gaggio, με το νέο Opel Zafira σημείωσε τεράστια επιτυχία. Ταξιδεύοντας από τη Φρανκφούρτη μέχρι τη Βαρκελώνη έφτασαν περίπου το ένα εκατομμύριο οπαδούς μέσω της δημοφιλούς διαδικτυακής εφαρμογής για τους φίλους της φωτογραφίας.

Οι λογαριασμοί @anasbarros, @neumarc και @opel κατέγραψαν συνολικά σχεδόν 1,5 εκατομμύριο εντυπώσεις κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, ενώ οι αναρτήσεις της καμπάνιας συγκέντρωσαν πάνω από 209.000 likes!

Opel-Zafira

Όσο αφορά τώρα την πιο δημοφιλή φωτογραφία του ταξιδιού, την τράβηξε ο Oliver Vegas (με το ψευδώνυμο @ovunno) και συγκέντρωσε 12.200 likes.

Ο φακός του freelance φωτογράφου από τη Βαρκελώνη «συνέλαβε» την Ana και το Marco σε ένα ξεχωριστό σημείο, περίπου μία ώρα έξω από τη γενέτειρα πόλη του, δηλαδή σε ένα τέλειο μέρος για μία ρομαντική φωτογραφία, που το ηλιοβασίλεμα σκέπαζε το νέο Zafira.

New Zafira #ConnectedRoadTrip

Το τελευταίο βοήθησε στο ταξίδι αυτό, χάρη στα άνετα καθίσματά του, στα πίσω σκιάδια που παρείχαν προστασία από το υπερβολικό φως, κάνοντας έτσι την επεξεργασία των κειμένων και φωτογραφιών ευκολότερη και φυσικά χάρη στο κινητό Wi-Fi Hotspot, που λόγω αυτού σηκώνονταν οι φωτογραφίες στην ώρα τους!

Πηγή: automoto.com.gr