Το συγκινητικό μήνυμα του Ντέμη για τον Σάντος

Η φιλία, η συμπάθεια κι η αλληλοεκτίμηση είναι δεδομένη στην περίπτωση του Ντέμη Νικολαΐδη και του Φερνάντο Σάντος. Ο πρώην ποδοσφαιριστής και διοικητικός παράγοντας της ΑΕΚ μέσα από ένα ιδιαίτερα συγκινητικό μήνυμα, εξέφρασε την στήριξή του στον Πορτογάλο τεχνικό ενόψει του μεγάλου τελικού του Euro 2016.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

Δεν υποστηρίζω την Πορτογαλία στον τελικό γιατί είναι φίλος μου ο Fernando Santos, ούτε γιατί είναι ο πρώτος προπονητής που μου έμαθε τακτική. Δε λαμβάνω υπόψη μου τη συνεργασία μας στη ΑΕΚ -δύο φορές- και δε με επηρεάζει η πορεία του στην Εθνική μας ομάδα. Μου αρκούν η δημόσια εικόνα του, οι τοποθετήσεις του και η στάση του για να βγάλω τα συμπεράσματα μου.

Μου αρέσει το γρήγορο, επιθετικό ποδόσφαιρο με φαντασία και ρίσκο. Είμαι ένας θεατής χωρίς συνέπειες και κόστος. Η Γαλλία τα έχει αυτά. Απέναντί της όμως είναι ένας Πορτογάλος με αρχές και πίστη, που δούλεψε στην χώρα μας, προσπάθησε να μας μεταδώσει τις γνώσεις του για το ποδόσφαιρο με σεμνότητα και αγάπησε όλες τις ομάδες που συνεργάστηκε και όλους τους φιλάθλους. Τρέφει ένα μεγάλο σεβασμό για την ιστορία μας και στη μεγαλύτερη στιγμή του, την πρόκριση στον τελικό, ήμασταν στη σκέψη του. Θέλω πολύ να τον δω την Κυριακή να χαμογελάει με ένα κύπελλο στα χέρια.

Δείτε το ποστ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ


Σχόλιο Τσάρλυ: Φερνάντο Σάντος όπως Σάκι και ο ρόλος του Ρονάλντο

Πηγή: contra.gr