Τρεις αγώνες σε εφτά ώρες για Ναδάλ!

Ο Ράφαελ Ναδάλ προχώρησε ένα βήμα παραπέρα στο Rio 2016, διοργάνωση που μέχρι πριν από δύο εβδομάδες, δεν ήξερε εάν θα μπορεί να αγωνιστεί.

“Για μένα , πριν από όλα, είναι σημαντικό που είμαι εδώ. Πριν από δύο εβδομάδες δεν ήξερα αν θα είμαι σε θέση να αγωνιστώ. Γι αυτό προσπαθώ να απολαμβάνω κάθε αγώνα, είναι μία μοναδική εμπειρία. Μετά ελπίζω τα πράγματα πάνε όπως πρέπει”, είπε ο Ισπανός τενίστας.

“Ο ανταγωνισμός στους Αγώνες είναι μοναδικός. Είναι το πιο σημαντικό αθλητικό γεγονός. Δυστυχώς έχασα το Λονδίνο. Ενας αθλητής έχει λίγες ευκαιρίες να είναι στους Αγώνες και έχασα μία από αυτές”, συμπλήρωσε ενώ στη συνέχεια παρατήρησε πως “δεν καταλαβαίνω γιατί άναψαν όλα τα φώτα έστω κι αν ήταν μέρα. Οι προβολείς λάμπουν περισσότερο με το φως το ήλιου. Δεν είναι μία καταγγελία, απλά δεν είχα παίξει ποτέ πριν μέρα με φως”.

Ο Ναδάλ θα παίξει τρεις αγώνες μέσα σε επτά ώρες. Σήμερα το απόγευμα (18:15) θα αντιμετωπίσει τον Γάλλο Ζιλέ Σιμόν, το βράδυ (22:30) θα αγωνιστεί στο διπλό ανδρών με τον συμπαίκτη του Μαρκ Λόπεθ και αμέσως μετά τα μεσάνυχτα (01:00) θα ξεκινήσει στο διπλό μικτό με την Γκαρμπίνε Μουγκουρούθα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή: contra.gr