Τριπλό «μπαμ» ο Αχιλλέας!

Στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας θα συνεχίσει την καριέρα του Νίκος Πετρουζέλλης. Η ομάδα της Νεοκαισάρειας ενισχύεται σημαντικά με την προσθήκη του 27χρονου επιθετικού, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Πύδνα Κίτρους. Ο Πετρουζέλλης ήταν βασικός μέχρι τώρα στο φετινό πρωτάθλημα με τους Κιτριώτες και η μεταπήδησή του στον Αχιλλέα, είναι αναμφισβήτητα μια μεταγραφική κίνηση που προκάλεσε αίσθηση. Στον Αχιλλέα ποντάρουν πολλά στο νέο τους απόκτημα, καθώς ο παίκτης έχει καταθέσει τα διαπιστευτήριά του στη Γ’ Εθνική, τόσο με την Πύδνα, όσο και με την προηγούμενη ομάδα του, τον Δωτιέα Αγιάς.

Στον Αχιλλέα και οι Σκέντος και Κατικαρίδης

Εκτός, από τον Πετρουζέλη, ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας, ενέταξε στο δυναμικό του και τον Στέφανο Σκέντο. Ο 29χρονος αμυντικός επέστρεψε στην ομάδα της Νεοκαισάρειας, τη φανέλα της οποίας είχε φορέσει και στο πρώτο μισό της περυσινής περιόδου.  Τελευταία ομάδα του Σκέντου ήταν η Αναγέννηση Εράτυρας από όπου αποχώρησε πριν λίγες ημέρες. Παλαιότερα ο Κατερινιώτης ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε και στους Αλμωπό Αριδαίας, Ορφέα Ελευθερούπολης, Τρίκαλα, Πυρσό Γρεβενών, Πιερικό, Βατανιακό, Γ.Α.Σ. Σβορώνου, Θερμαϊκό Θέρμης, Καστοριά και Λάρισα. Τέλος, ποδοσφαιριστής του Αχιλλέα είναι και ο μεσοαμυντικός Ισαάκ Κατικαρίδης, ο οποίος προέρχεται από την Αναγέννηση Πλαγιάς, ομάδα της Ε.Π.Σ. Κιλκίς.

Τις μεταγραφές ανακοίνωσε με δελτίο τύπου ο Αχιλλέας, ο οποίος παράλληλα γνωστοποίησε επίσημα και τις προσθήκες των Καραμανώλα και Κουνδή που έχουν ενταχθεί στο ρόστερ της πιερικής ομάδας εδώ και μερικές ημέρες.

Αναλυτικά, τα δελτία τύπου αναφέρουν: «Μεγάλη μεταγραφική επιτυχία για τον Αχιλλέα, ο οποίος απέκτησε από την Πύδνα Κίτρους τον έμπειρο και καταξιωμένο ποδοσφαιριστή Νίκο Πετρουζέλλη, τον οποίο καλωσορίζει στην οικογένεια του και του εύχεται πολλές επιτυχίες».

«Στην συνέχεια των μεταγραφικών του κινήσεων ο Αχιλλέας απέκτησε και τους: Καραμανώλα Κωνσταντίνο, αριστερό εξτρέμ ηλικίας 20 ετών ,ο οποίος εντάσσεται για πρώτη φορά στο ρόστερ του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, Κουνδή Παναγιώτη, δεξί εξτρέμ, ηλικίας 18 ετών, ο οποίος αγωνίστηκε στην Κ20 του Πιερικού, στην Πύδνα Κίτρος και στο Διαγόρα Σεβαστής, Σκέντο Στέφανο, αμυντικό, ο οποίος ήταν ελεύθερος και εντάσσεται στο ρόστερ του Αχιλλέα και Κατικαρίδη Ισαάκ, χαφ, ο οποίος αγωνιζόταν στην Αναγέννηση Πλαγιάς στο πρωτάθλημα Κιλκίς. Η Διοίκηση του Αχιλλέα καλωσορίζει τους παίκτες στην οικογένειά του και τους εύχεται υγεία και επιτυχίες».

Πηγή: katerinisport