Φίντζος… τέλος στον ΠΑΣ Πρέβεζα

Η ήττα με σκορ 3-0 (σκόρερ οι Σταμουλάκης (2), Μωραϊτης) από τον ΑΟ Πλαγιάς, για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Α’ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, δρομολόγησε εξελίξεις στον ΠΑΣ Πρέβεζα. Ο Βαγγέλης Φίντζος υπέβαλε την παραίτησή του και τα «όργανα» άρχισαν.

Ήταν αναμενόμενη η αντίδραση του προπονητή των «κιτρινόμαυρων», καθώς ως ποδοσφαιριστής έχει «πονέσει» το σύλλογο και αντιλαμβάνεται το «ειδικό βάρος» της φανέλας, όσο λίγοι. Διόλου τυχαίο είναι το γεγονός ότι στο «περιβάλλον» του ο κ. Φίντζος ανέφερε: «Δεν αντέχω άλλο. Πίστεψα ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό, αλλά υπήρχαν παθογένειες…».

Όπως αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια η παραφιλολογία έπειτα από μια βαριά «ήττα» στον ΠΑΣ έχει ξεκινήσει. Στο «στόχαστρο» ορισμένοι βάζουν τους παίκτες, οι οποίοι είναι και οι τελευταίοι που φταίνε σε όσα βιώνει η ιστορική ομάδα τα τελευταία χρόνια. Αλλά όταν έρχονται οι «στραβές» όλοι… ψάχνονται για εξιλαστήρια θύματα!

Το «τούνελ» για να αποκτήσει και πάλι σιγά-σιγά και βήμα-βήμα ο ΠΑΣ Πρέβεζα, την παλαιά του αίγλη, φαίνεται αυτή τη στιγμή μακρύ, μέχρι να φανεί λίγο «φως».

Το σημαντικό είναι να γίνει και πάλι ο ΠΑΣ… ΣΥΛΛΟΓΟΣ. ΟΝΤΟΤΗΤΑ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ. Και έτσι να τον αντιμετωπίζουν άπαντες. Όπως ακριβώς τον αντιμετωπίζουν και οι πολυάριθμοι φίλαθλοί του που στο παρελθόν έχουν αποδείξει ότι είναι η κινητήρια δύναμη αυτής της ομάδας.

Το σημαντικό είναι να στηθεί κάτι ποδοσφαιρικά υγιές και όχι κάτι που θα μοιάζει με ποδοσφαιρικό «μαγαζάκι».

Ας ελπίσουμε να βρει κι ο ΠΑΣ το δρόμο του, τον οποίο είναι κάτι παραπάνω από φανερό πως τον έχει χάσει…

πηγή: atpreveza.gr