Χάνει το παιχνίδι με Αμβρακία Κωστακιών ο Μουκάμ

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Ερβέν Μουκάμ στο δικέφαλο θα του στερήσει, τελικά, την συμμετοχή του στον αγώνα της Κυριακής (19/2, 15.00) με την Αμβρακία. Ο Καμερουνέζος μεσεοπιθετικός δεν μπόρεσε ούτε χθες Παρασκευή να γυμναστεί με την υπόλοιπη ομάδα, καθώς αισθάνεται ενοχλήσεις.

Υποβάλλεται σε θεραπεία και καλώς εχόντων των πραγμάτων θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τον Αστέρα Πετριτή στην Κέρκυρα.
Τραυματίας είναι και ο Λόρι Κέρι, ο οποίος χθες έτρεξε μαζί με τον Άγγελο Κολημήτρα, καθώς δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον προσαγωγό. Υποβάλλεται και αυτός σε θεραπεία και θα φανεί την ερχόμενη εβδομάδα, αν θα είναι σε θέση να ενισχύσει τους «ερυθρόλευκους» στο ματς με τον Αστέρα στις 25/2.
Στη χθεσινή προπόνηση ο Τίμος Καβακάς δούλεψε με τους παίκτες του πάνω στην τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα, με τον Κώστα Φλίγκο να επιστρέφει στο βασικό σχήμα, καθώς εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής. Με δεδομένη την απουσία του Μουκάμ, ο Δημήτρης Σουάνης αναμένεται να ξεκινήσει για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στο βασικό σχήμα.
Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» ολοκληρώνεται σήμερα το πρωί, στη συνέχεια η τεχνική ηγεσία θα ανακοινώσει τα ονόματα των παικτών που θα απαρτίζουν την αποστολή, η οποία κατόπιν θα αναχωρήσει για την Άρτα.

πηγή: goalpost.gr