Χόντσον: “Δεν ξέρω τι κάνω εδώ”

Η Αγγλία γνώρισε ακόμη έναν ταπεινωτικό αποκλεισμό, αυτή τη φορά με 2-1 από την εντυπωσιακή Ισλανδία. Η συγκεκριμένη αναμέτρηση ήταν το “κύκνειο άσμα” του Ρόι Χόντσον στον πάγκο των “λιονταριών”, αφού κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου υπέβαλε την παραίτησή του.

Μία ημέρα μετά την αποχώρηση από τον πάγκο της Αγγλίας, ο έμπειρος τεχνικός παραχώρησε νέα συνέντευξη Τύπου, αυτή τη φορά μαζί με τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας, παρότι ο ίδιος, όπως αποκάλυψε, δεν το επιθυμούσε.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ:

“Δεν ξέρω τι κάνω εδώ. Έκανα την τοποθέτησή μου χτες το βράδυ. Μου είπαν όμως πως είναι σημαντικό να βρεθώ εδώ”, τόνισε ο Χόντσον.

“Υποθέτω πως κάποιος έπρεπε να δεχτεί τα βέλη. Δεν με ανάγκασαν να έρθω, αλλά δεν είμαι χαρούμενος για όλο αυτό. Η τελευταία μέρα μου με την ομοσπονδία ήταν η χθεσινή”.

Για το αν αισθάνεται ένοχος, ανέφερε: “Ως προπονητής πάντα εσύ έχεις την ευθύνη. Είμαι αναπόσπαστο μέρος του τι συνέβη. Οι παίκτες, το τεχνικό επιτελείο και εγώ νιώθουμε πολύ, πολύ άσχημα για το τι δεν καταφέραμε να πετύχουμε. Φυσικά και λυπόμαστε. Όποτε δεν εκπληρώσεις προσδοκίες είναι μια λυπηρή μέρα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ


Οι λόγοι που έφεραν το “κάζο” της Αγγλίας

Πηγή: contra.gr