Ψάχνει τον βαθμό εξασφάλισης

Ακόμη και το «Χ» είναι αρκετό για τους Μαύρους Αετούς, έτσι ώστε να παραμείνουν στην κατηγορία και να συνεχίσουν να αγωνίζονται στα γήπεδα της Γ’ Εθνικής. 

Τον Ρήγα Φεραίο υποδέχεται στην Πύλη ο σύλλογος από το νομό Τρικάλων, στο τελευταίο παιχνίδι αμφότερων στο πρωτάθλημα του δευτέρου ομίλου. Αυτό που επιδιώκουν από την αναμέτρηση αυτή, είναι τουλάχιστον ο ένας βαθμός, έτσι ώστε να είναι καλυμμένοι σε περίπτωση που οι υπόλοιποι διώκτες πάρουν νίκες. Από το παιχνίδι θα απουσιάζουν οι τιμωρηθέντες Τεντολούρης και Σκρέκας, ενώ λόγω στρατιωτιωτικών υποχρεώσεων θα λείπει και ο Φλιούκας.

Τέλος, σε δηλώσεις του στην «Έρευνα», ο προπονητής των Τρικαλινών, Νίκος Μανούρας, ανέφερε πως το παιχνίδι της Κυριακής είναι ένας τελικός, ενώ θεωρεί πως η έδρα θα βοηθήσει στην διαμόρφωση του αποτελέσματος.

Αναλυτικά:

«Είναι ένα ματς – τελικός για εμάς που θα κρίνει στην κυριολεξία την παραμονή μας στην κατηγορία. Έχουμε αποδείξει όμως πως όταν παίζουμε με την πλάτη στον τοίχο για θετικό αποτέλεσμα, το έχουμε πάρει. Θα πρέπει στην προκειμένη περίπτωση να εκμεταλλευτούμε το γεγονός πως παίζουμε στην έδρα μας και πως σε 7 μήνες έχουμε μόλις μία ήττα από τον πρωταθλητή Απόλλωνα».