Όλα έτοιμα για το ξεχωριστό ποδοσφαιρικό ματς «’’Σφύριγμα’’ αλληλεγγύης»

Την παρακάτω ανακοίνωση εξέδωσε η Π.Ο.Π. «Αλληλεγγύη»:

«Όλα έτοιμα για το «μεγάλο ματς», τον ξεχωριστό ποδοσφαιρικό αγώνα, που διοργανώνουν οι διαιτητές ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και η Ποδοσφαιρική Οργάνωση Πρέβεζας «Αλληλεγγύη».

Οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 3μ.μ., στο δημοτικό στάδιο Πρέβεζας «Αθανασία Τσουμελέκα» για ένα «ιερό» σκοπό: τη συλλογή σχολικών ειδών (τσάντες, μολύβια, στυλοί, μπογιές, μπλοκ ζωγραφικής, μπογιές, τετράδια, σημειωματάρια κ.α.), τα οποία θα παραδοθούν τόσο στα παιδιά των προσφύγων που διαμένουν στο Κέντρο Φιλοξενίας «Πετροπουλάκης» στη Φιλιππιάδα, όσο και στα παιδιά απόρων οικογενειών του Δήμου Ζηρού.

Η συλλογή σχολικών ειδών έχει ήδη ξεκινήσει και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα παραδίδουν στο χώρο που φιλοξενεί τους διαιτητές στα γραφεία της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας (Αρκαδίου 17, Πρέβεζα) και στο Café del Centro (Εθνικής Αντιστάσεως 39, κεντρική αγορά).

Μεγάλη συζήτηση γίνεται για τους ρέφερι που θα έχουν την ευθύνη του αγώνα, καθώς αρκετοί ποδοσφαιριστές δηλώνουν «υποψηφιότητα» για να διευθύνουν το ματς, παίρνοντας έτσι «μίνι-ρεβάνς» από τους διαιτητές.

Πρόκειται για μία σπουδαία πρωτοβουλία αλληλεγγύης από την πλευρά των διαιτητών, τόσο για τα παιδιά των προσφύγων, όσο και για τα παιδιά οικογενειών στην περιοχή μας που δεν μπορούν να έχουν τα στοιχειώδη και αξίζει να στηριχθεί από όλο τα φίλαθλο κοινό της Πρέβεζας.

Η Π.Ο.Π. «Αλληλεγγύη» ευχαριστεί το Δήμο Πρέβεζας για τη διευκόλυνση με την παραχώρηση του γηπέδου».

Για πληροφορίες επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα: 6977951029 (Ηλίας Φίτσας), 6976977278 (Γιώργος Χαρισιάδης), 6934366296 (Παναγιώτης Τσόγκας), 6936778068 (Δημήτρης Πάτσης)».