«Όσοι πιστοί προσέλθετε»

Ανακοίνωση-κάλεσμα στο φίλαθλο κοινό της Ηγουμενίτσας εξέδωσε η προσωρινή διοίκηση του Θεσπρωτού, με σκοπό τη συγκρότηση ενός ισχυρού Δ.Σ.

Μια… παρέα έντεκα φίλων, όπως λένε και οι ίδιοι, έχει βγει μπροστά με σκοπό την αποφυγή του πρωτοδικείου, περιμένοντας ακόμη τέσσερα άτομα, έτσι ώστε να δημιουργηθεί Δ.Σ. Τέλος, μέσα στις επόμενες ημέρες τονίζουν πως θα ανακοινωθεί διοίκηση, όπως και προπονητής, με σκοπό να ξεκινήσει η προετοιμασία για την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά:

«Η προσωρινή διοικούσα επιτροπή του Α.Σ.Θεσπρωτός που βγήκε μετά από συζητήσεις-διαβουλεύσεις μεταξύ των μελών της και ανακοινώθηκε στη Γ΄ Γενική συνέλευση, σεβόμενη την ιστορία του συλλόγου και τον κόσμο του συλλόγου, αισθάνεται την ανάγκη να ενημερώσει, όλο το φίλαθλο κοινό της πόλης της Ηγουμενίτσας και όχι μόνο, για τις περαιτέρω ενέργειες και πρωτοβουλίες που πρόκειται να πάρει, προκειμένου η ομάδα να λειτουργήσει και να βρει το δρόμο της.

Είμαστε μία παρέα έντεκα μέχρι στιγμής φίλων, οι οποίοι με μοναδικό γνώμονα την αγάπη προς την ομάδα, χωρίς υστεροβουλίες, πήραμε την απόφαση να βγούμε μπροστά και να μην επιτρέψουμε η αγαπημένη μας ομάδα να φτάσει στην ύστατη λύση του Πρωτοδικείου.

Στόχος μας είναι να γίνουμε τουλάχιστον δέκα πέντε και μέσα από εκεί να βγει μία ισχυρή διοίκηση.

Πίσω μας είναι τουλάχιστον άλλοι τόσοι, οι οποίοι με τον έναν η τον άλλο τρόπο μας έχουν δείξει ότι θα μας στηρίξουν και θα είναι αρωγοί και συμπαραστάτες μας.

Δεν έχουμε σκοπό να αποκλείσουμε κανένα που θα ήθελε να συμμετάσχει στο εγχείρημα μας. Όποιος έχει αγνές προθέσεις, δεν έχει παρά να επικοινωνήσει μαζί μας.
Όσοι πιστοί προσέλθετε λοιπόν.

Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί η διοίκηση του συλλόγου, προκειμένου αυτή να επιλέξει τον προπονητή και να ξεκινήσει η συγκρότηση και ο σχεδιασμός της ομάδας.
Επειδή οι περισσότεροι από εμάς συμμετείχαμε σε προηγούμενες διοικήσεις, αντιλαμβανόμαστε τα λάθη που κάναμε από τις πρώτες προτεραιότητες θα είναι, η ομάδα να επανδρωθεί από ποδοσφαιριστές του νομού μας, των οποίων το ταλέντο δε λείπει.

Θα γίνουν συζητήσεις και προτάσεις σε όλους τους ποδοσφαιριστές τους οποίους, ο προπονητής και η διοίκηση νομίζουν ότι μπορούν να ενισχύσουν την ομάδα.
Ταυτόχρονα κυκλοφορούν οι κάρτες διαρκείας για τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας.

Επόμενη κίνηση μας είναι η δημιουργία σύγχρονων γραφείων, της ομάδας στο κέντρο της πόλης που θα δώσουν την ευκαιρία σε όλους να μπορούν να έρθουν σε άμεση επαφή με την ομάδα. Με τη δημιουργία των σύγχρονων γραφείων θα μπορέσει να πάρει σάρκα και οστά το όνειρο χρόνων για τη δημιουργία μελών, οι οποίοι θα έχουν ενεργό ρόλο και μέσα από εκεί θα βγαίνουν οι διοικήσεις της ομάδας.

Είμαστε της άποψης ότι η αρχή του ενός ανδρός έχει παρέλθει και πλέον η ομάδα μας πρέπει να διοικείται συλλογικά. Μονάχα έτσι θα μπορούμε να μιλάμε γιά συνέχεια στην ομάδα, τόσο διοικητικά όσο και αγωνιστικά και δε θα φτάνουμε στο σημείο την ύστατη στιγμή να αποφύγουμε το πρωτοδικείου.
Αγαπητοί φίλοι η ομάδα μας είναι πλέον από τις πιο οργανωμένες όχι μόνο στην κατηγορία της αλλά και σε ανώτερες κατηγορίες. Οι ακαδημίες της ομάδας μας είναι από τις πιο οργανωμένες, η ομάδα διαθέτει πλέον οργανωμένο προπονητικό κέντρο, το γήπεδο μας έχει ανακατασκευαστεί και είναι από τα πιο ωραία της κατηγορίας, η ομάδα διαθέτει αθλητικό υλικό για προπονήσεις, αγώνες και αποστολές.

Για όλα αυτά λοιπόν θα ήταν κρίμα η ομάδα να διαλυθεί.
Από εσάς θα θέλαμε να εκτιμήσετε την προσπάθεια μας να βοηθήσετε ο κάθε ένας με τον τρόπο που μπορεί και στο τέλος να μας κρίνετε με αυστηρότητα.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων, είμαστε σίγουροι ότι θα συμμετάσχετε στην προσπάθειά μας και θα δείτε ότι όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα.
Ηγουμενίτσα 27 Ιουνίου 2017»