Άγγελος Μπέκας: «Να φτιάξουμε κάτι που θα μείνει στην Πρέβεζα»

Την παρακάτω δήλωση έκανε μετά το τέλος της αναμέτρησης ΠΑΣ Πρέβεζα – Κεραυνός Θεσπρωτικού (2-0), ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» Άγγελος Μπέκας:

«Είναι σημαντικό να κρατάς το ‘’0’’ στην άμυνα, να λειτουργεί σωστά η άμυνα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για τη μέχρι τώρα συμπεριφορά τους και εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων. Νομίζω μας περιμένει αρκετή προσπάθεια ακόμη. Επιμένω ότι στόχος δεν είναι το πρωτάθλημα, γιατί πολλά ακούγονται και λέγονται. Δεν πρέπει να μας πάρουν τα μυαλά μας αέρα. Να είμαστε ήρεμοι και να το διαχειριστούμε ήρεμα. Να φτιάξουμε κάτι που θα μείνει στην Πρέβεζα. Στο μυαλό μας είναι να ‘’χτιστεί’’ μία ομάδα με παιδιά από την Πρέβεζα και αυτό θα ικανοποιήσει όλους.

Θα είναι ένα πρωτάθλημα με σασπένς μέχρι το τέλος. Το Θεσπρωτικό είχε επιθετικούς, όπως το Φέκκα, τον Κούση, τον Μπότσαρη, που είναι επικίνδυνοι και θα μπορούσαν να εκμεταλλευτούν ένα λάθος μας. Κι εμείς θα μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα γκολ. Νομίζω ότι το γκολ είναι θέμα συγκέντρωσης. Όσο μεγαλύτερη συγκέντρωση θα έχουμε τόσο περισσότερα γκολ θα πετύχουμε. Η ομάδα κέρδισε και αυτό μετράει. Συγχαρητήρια στα παιδιά, τους διαιτητές και στην αντίπαλη ομάδα».