Ένας γιατρός με ηλεκτρική ΚΤΜ!

Η KTM South East Europe αποφάσισε να ταυτίσει τις ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες της Freeride E με το πρόσωπο ενός διακεκριμένου επιστήμονα, του Δρ. Κωνσταντίνου Δρετάκη. Ο Δρ. Δρετάκης, με σπουδές στην Ελλάδα και το εξωτερικό,  είναι ένας από τους ελάχιστους ανθρώπους στην Ευρώπη που διαχειρίζεται την ρομποτική τεχνολογία για ιατρικούς σκοπούς, ενώ παράλληλα διδάσκει αυτό το αντικείμενο στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ. Παράλληλα είναι φανατικός της ηλεκτρικής τεχνολογίας, της προστασίας του περιβάλλοντος και του σεβασμού προς αυτό.

FREERIDE E AMBASSADOR-3
Για το λόγο αυτό, ο  Δρ. Δρετάκης ανακηρύχθηκε από την KTM South East Europe πρεσβευτής των ηλεκτρικών μοτοσυκλετών Freeride E για την Ελλάδα, παρέλαβε την KTM Freeride E-SM και δήλωσε ενθουσιασμένος που μπορεί και συμμετέχει σε μια τόσο σοβαρή προσπάθεια.

FREERIDE E AMBASSADOR-6

Η ηλεκτροκίνηση είναι το μέλλον και αυτό αποδεικνύεται από αδιάσειστα στοιχεία. Περίπου 2.250.000 ηλεκτρικά οχήματα πωλήθηκαν στο διάστημα 2013-2015 παγκοσμίως και η διείσδυση των ηλεκτροκίνητων οχημάτων αυξάνεται πλέον καθημερινά.

FREERIDE E AMBASSADOR-8
Η KTM διαθέτει γκάμα τριών μοτοσυκλετών, οι οποίες κινούνται αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια και κόστος χρήσης περίπου €1/100 χλμ.! (με τις ισχύουσες τιμές των παρόχων ηλεκτρικής ενέργειας). Η σειρά Freeride E εξελίχθηκε μέσα στα κέντρα Έρευνας και Εξέλιξης της KTM και αποτελεί αυτή τη στιγμή μια καινοτόμα λύση για όποιον αγαπά την ηλεκτροκίνηση.




Πηγή: automoto.com.gr