ΑΕ Καραϊσκάκης – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας σε παιχνίδι χωρίς αύριο

Στην Άρτα αγωνίζεται την Κυριακή στις  15:30, ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας κόντρα στην πανίσχυρη ΑΕ Καραϊσκάκης   σε ένα παιχνίδι που κρίνεται η παραμονή του στην κατηγορία.
Μόνο νίκη θέλει ο Αχιλλέας που σε συνδυασμό με ήττα του Εθνικού Φιλιππιάδας ή σε πιθανό στραβοπάτημα της Αμβρακίας Κωστακιών θα της δώσει το δικαίωμα να κλειδώσει την κατηγορία.

Δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα μεγαθήριο που πάλεψε για την άνοδο στην Β’ Εθνική αλλά δεν τα κατάφερα για 3η συνεχόμενη χρονιά.
Ο Αχιλλέας θα προσπαθήσει για την νίκη, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι πρέπει να κάνει την υπέρβαση μιας και η ΑΕ Καραϊσκάκη είναι παντοδύναμη και σχεδόν άτρωτη αμυντικά διαθέτοντας την καλύτερη γραμμή στιν 20 όμιλο.

Η ομάδα της Νεοκαισάρειας όλα αυτά τα χρόνια διαφήμισε το     Πιερικό ποδόσφαιρο με τον καλύτερο τρόπο έχοντας στο ρόστερ της γηγενείς παίκτες προβάλλοντας έτσι την ποδοσφαιρομάνα Πιερία, που βγάζει συνεχώς ταλέντα.

Ο Αχιλλέας καταξιώθηκε στα Εθνικά πρωταθλήματα και έκανε την υπέρβαση,  ύστερα απο πολλές θυσίες των ανθρώπων της Διοίκησης του και προσωπικά του Γιώργου Γαβρίδη που δαπάνησε παρα πολλά απο την προσωπική του ζωή στο βωμό της υστεροφημίας της ομάδας της γενέτειράς του.
Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο κ. Πάνος (ΕΠΣ Ηπείρου) με βοηθούς τους κ.κ  Γιώτη, Παπαλαζάρου (ΕΠΣ Ηπείρου).
Πηγή: Ολύμπιο Βήμα