Ανακοίνωση του Απόλλωνα Πάργας για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Πρέβεζα

Ο Απόλλων Πάργας εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Πρέβεζα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΏΝΑ ΠΑΣ ΠΡΈΒΕΖΑ – ΑΠΌΛΛΩΝ ΠΆΡΓΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΊ ΤΟ ΣΆΒΒΑΤΟ 5/5 ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΌ ΣΤΆΔΙΟ “ΑΘΑΝΆΣΙΑ ΤΣΟΥΜΕΛΕΚΑ”
Το τελευταίο διάστημα έχουμε γίνει μάρτυρες κάποιων τραγελαφικών καταστάσεων σε γήπεδα στα οποία αγωνίζεται ο Απόλλων. Καταστάσεων που δεν αρμόζουν στο πολύ όμορφο άθλημα που λέγεται ποδόσφαιρο.ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΊΡΟ ΕΊΝΑΙ ΓΙΟΡΤΉ. Και μόνον έτσι θα πρέπει να αντιμετωπίζεται. Το Σάββατο λοιπόν η ομάδα μας αγωνίζεται στον πολύ μεγάλο ημιτελικό του πρωταθλήματος με αντίπαλο την ιστορική ομάδα του Πας Πρέβεζα.Σε έναν ημιτελικό που και οι δύο ομάδες έχουν παλέψει όλη την σεζόν κάτω από αντίξοες και “περίεργες” συνθήκες να βρεθούν. Ελπίζουμε και ευχόμαστε, η φιλοξενία της ομάδας της Πρέβεζας και των φιλάθλων της ,να είναι ανάλογη με αυτήν που δέχτηκε στο πολύ όμορφο παιχνίδι, που απoτέλεσε διαφήμιση για την κατηγορία και διεξήχθη στην Πάργα για την 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Εμείς καλούμε τους Φιλάθλους μας να παραβρεθούν στο γήπεδο, βοηθώντας τους ποδοσφαιριστές μας με τις φωνές τους, στην δύσκολη αυτή αποστολή. Ας κερδίσει ο καλύτερος.

Υ. Γ 1 Στο ποδόσφαιρο όπως και σε όλα τα αθλήματα κάποιος κερδίζει και άλλος χάνει. ΤΟ ΠΑΝ είναι αυτό να συμβαίνει κάτω από δίκαιες συνθήκες και να μην επηρεάζεται από κανέναν εξωτερικό παράγοντα.

Υ. Γ 2 Το Σάββατο το απόγευμα, ελπίζουμε να συζητάμε και να γράφουμε ΜΌΝΟ για το παιχνίδι που παρακολουθησαμε και για τίποτα άλλο. Είτε ως χαμένοι είτε ως νικητές.