Αναμονή για Κουσίδη

Μπήκαν σε φουλ ρυθμό προπόνησης στον Καραϊσκάκη Άρτας οι Δημητριάδης, Χούσος. Φαντάρος ο Γυφτοκώστας.

Σε ρυθμό Παναχαϊκής κινείται ο Καραϊσκάκης Άρτας. Η νίκη σε βάρος του Εργοτέλη τόνωσε το ηθικό όλων και πλέον θα αναζητηθεί ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα για να συνεχιστεί η αναρρίχηση. Σε αυτή την προσπάθεια είναι πιθανό να είναι διαθέσιμος ο Νίκος Κουσίδης.

Οι διοικούντες την ΠΑΕ αναμένουν να λάβουν το διεθνές πιστοποιητικό συμμετοχής του ποδοσφαιριστή από τη Φινλανδία, ώστε να τεθεί στη διάθεση του Σάκη Παπαβασιλείου. Ετοιμοπόλεμοι είναι και οι Τάσος Δημητριάδης, Μάριος Χούσος. Αμφότεροι είχαν ταλαιπωρηθεί από ίωση και ο δεύτερος γι’ αυτό τον λόγο απουσίαζε από τη 18άδα της αναμέτρησης απέναντι στον Εργοτέλη.

Σε ό,τι αφορά στο Γυφτοκώστα, παρουσιάστηκε στο κέντρο εκπαίδευσης της Θήβας, ώστε να εκπληρώσει τη στρατιωτική του θητεία. Ο 25χρονος μέσος έχει αγωνιστεί και στα 10 ματς πρωταθλήματος, όντας βασικό στέλεχος της ομάδας της Άρτας.

Η προπόνηση της Πέμπτης (11/01) διεξήχθη στο βοηθητικό των Αγίων Αναργύρων το οποίο θα χρησιμοποιείται αρχικά όταν οι καιρικές συνθήκες είναι καλές, ώστε να μην επιβαρύνεται ο χλοοτάπητας. Το πρόγραμμα περιελάμβανε τελειώματα και τακτική.

πηγή: footballleaguenews.gr