Ολική ανατροπή και νίκη ο Βόλος ΝΠΣ στην Λευκάδα (1-2)

Την ήττα με σκορ 1-2 γνώρισε ο Τηλυκράτης στην Λευκάδα από τον Βόλο ΝΠΣ για την 6η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου στην Football League.

Αν και βρέθηκε να χάνει στο 59΄ από το γκολ του Γραμματικόπουλου, ο Βόλος ΝΠΣ κατάφερε να ισοφαρίσει στο 85΄ με τον Ντόση και η ολική ανατροπή για τους Θεσσαλούς ήρθε ακριβώς με την εκπνοή με κεφαλιά του Ζέρη.

Οι φάσεις της αναμέτρησης:

Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

31′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Βόλο. Ο Ζέρης κινήθηκε ωραία από τα δεξιά, έπιασε το σουτ και η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Τηλυκράτη και εν συνεχεία κατέληξε άουτ.

32′ Σουτ του Ηλιόπουλου, απέκρουσε σε κόρνερ ο Καραγκούνης.

Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

59′  Έπειτα από λάθος στην άμυνα του ΝΠΣ Βόλου, ο Περιστέρης έγινε κάτοχος της μπάλας, πάσαρε στον Γραμματικόπουλο και αυτός έκανε το 1-0 για τον Τηλυκράτη.

67′ Παράλληλο γύρισμα του Ζέρη απομάκρυνε ο Βασίλας προ του Παπαδόπουλου.

77′ Δοκάρι για τον Βόλο. Ο Καλαμίδας εκτέλεσε το φάουλ και ο Γκαλίτσιος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στη συμβολή των δοκών.

79′ Πλασέ του Ντόση εντός περιοχής απέκρουσε ο Καραγκούνης.

85′ Μετά από ασίστ του Γκαρσία, ο Ντόσης με πλασέ ισοφαρίζει σε 1-1 για τον ΝΠΣ Βόλο.

90′ Ο Ζέρης με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Γκαρσία διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Διαιτητής: Πάνος (Ηπείρου)

Βοηθοί: Μωυσιάδης-Θανασιάς

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Ανδρέας Παντζιαράς): Καραγκούνης, Βασίλας, Καταγής Σπ., Παναγιωτόπουλος, Μπαλογιάννης, Μπουρδούβαλης, Περιστέρης, Κτενάς (83΄ λ.τρ. Παπακωνσταντής), Γραμματικόπουλος (71΄ Γεωργάκης), Καταγής Γ., Καββαδίας.

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Μπουργάνης (57΄Κραβαρίτης), Ζέρης, Καλαμίδας, Τζελίδης, Γκαλίτσιος, Πιαστόπουλος, Ντόσης, Δημηνάς (62΄ Δημόπουλος), Ουνγιαλίδης (46΄Γκαρσία), Σαλαμούρας, Ηλιόπουλος (56΄Παπαδόπουλος).