Ανταλλαγή επιστολών ανάμεσα στον ΠΑΣ Πρέβεζα και τη σλοβακική FK NOVES Spišská Nová Ves

Ανάμεσα στις δράσεις που είχε θέσει η διοίκηση του ΠΑΣ Πρέβεζα στο Marketing Plan που είχε εκπονήσει στις αρχές της σεζόν 2017-2018, ήταν και η προσπάθεια να αποκτήσει ο σύλλογος εξωστρέφεια και να βάλει τις βάσεις για ανταλλαγή τεχνογνωσίας με άλλους συλλόγους.

Στο πλαίσιο αυτό υπήρξε στις 28/12/2017 ανταλλαγή επιστολών ανάμεσα στον Manager του σλοβακικού συλλόγου FK NOVES Spišská Nová Ves, Patrik Brezovaj και τη διοίκηση του ΠΑΣ Πρέβεζα.

Ο σλοβακικός σύλλογος που ιδρύθηκε το 1914 και αγωνίζεται στη Β’ Κατηγορία της Σλοβακίας έχει έδρα του την πόλη Spišská Nová Ves, που είναι αδελφοποιημένη πόλη με την Πρέβεζα.

Ο κ. Patrik Brezovaj εύχεται στον ΠΑΣ Πρέβεζα καλή ποδοσφαιρική χρονιά και επιτυχίες για το 2018, ενώ τονίζει πως έχει επισκεφθεί την Πρέβεζα 3 φορές.

Παράλληλα ενημερώνει το Δ.Σ., ότι θα ήθελε να βρουν οι δύο σύλλογοι κοινούς κώδικες συνεργασίες και ανταλλαγής ποδοσφαιρικής τεχνογνωσίας.

Ο manager του σλοβακικού συλλόγου απέστειλε και link με ξενοδοχείο στην πόλη του που ονομάζεται Πρέβεζα (δείτε παρακάτω).

Η διοίκηση του ΠΑΣ Πρέβεζα ανταπέδωσε τις ευχές για το 2018 και δήλωσε ανοικτή σε μορφές συνεργασίας, αμοιβαία επωφελείς και για τους δύο συλλόγους.

http://www.hotel-preveza.sk/en/