Απάντηση για Τζήμα!

Πήρε θέση η Νίκη Βόλου για τα σενάρια που είχαν να κάνουν με τον Νίκο Τζήμα και τον Στέλιο Αλεξανδρή.

Ανακοίνωση απάντηση σε δημοσίευμα που παρουσιάζει την επιστροφή του Νίκου Τζήμα στην ομάδα αμφίβολη, αλλά και τον πιθανό λόγο του τραυματισμού του Στέλιο Αλεξανδρή να είναι ο αγωνιστικός χώρος του «Π. Μαγουλάς», εξέδωσε η διοίκηση ποδοσφαίρου της Νίκης. Να σημειώσουμε πως μέσω της ανακοίνωσης επιβεβαιώνεται η απουσία του τερματοφύλακα της Νίκης από τη χθεσινή προπόνηση, ενώ όπως αναφέρει θα απουσιάσει και από τη σημερινή.

Η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου αναγκάζεται να ασχοληθεί με κακόβουλα δημοσιεύματα, που στοχεύουν σε συγκεκριμένα πρόσωπα και πράγματα, με τελικό αποδέκτη φυσικά την ομάδα μας.

Η νοσηρή φαντασία του συντάκτη του κειμένου λοιπόν, έχει «τελειώσει» από την Νίκη Βόλου τον τερματοφύλακά της Νίκο Τζήμα κι έχει βγάλει το συμπέρασμα της αιτίας του «σοβαρού» τραυματισμού του ποδοσφαιριστή μας Στέλιου Αλεξανδρή.

Ο Νίκος Τζήμας δεν θα μετέχει και στην σημερινή (9/11) προπόνηση λόγο ενός μικροτραυματισμού που είχε στο ματς του Κίτρους και βεβαίως δεν υπάρχει κανένα θέμα αποχώρησής του από την Νίκη Βόλου, ενώ ο λόγος του τραυματισμού του Στέλιου Αλεξανδρή, βεβαίως και δεν είναι ο «κακός» αγωνιστικός χώρος του «Π. Μαγουλάς» που σπανίως χρησιμοποιείται για τις προπονήσεις της ομάδας μας, οι οποίες γίνονται και στα άριστα γήπεδα των εγκαταστάσεων της Αγίας Παρασκευής.

Ελπίζουμε να μην δούμε όλη την ομάδα εκτός από τον «κακό» αγωνιστικό χώρο του γηπέδου μας ή κι άλλους παίκτες μας να «φεύγουν» γιατί έτσι φαντάζεται ή θέλει ο συντάκτης του κακόβουλου «σεναρίου» επιστημονικής φαντασίας.

Και καταλήγουμε γράφοντας το γνωστό… «φαντασία μου πλανεύτρα»!
Αυτά…»

Πηγή: goalpost