ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΑΛΟΝΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ 2016 [MERCEDES-BENZ]

Mercedes Generation EQ concept

Πληθωρική η παρουσία της Mercedes-Benz στο Παρίσι με ιδιαίτερη έμφαση στην ηλεκτροκίνηση, με την παρουσίαση του Generation EQ concept.

Mercedes Generation EQ concept

Το νέο μοντέλο θα είναι ένα coupe SUV με ιδιαίτερα πρωτοποριακό σχεδιασμό, ωστόσο η ουσία του κρύβεται κάτω από το «δέρμα». Εκεί χρησιμοποιείται μια νέα πλατφόρμα κατασκευής, την οποία η εταιρεία σκοπεύει –στο άμεσο μέλλον- να χρησιμοποιήσει στη δημιουργία μιας εκτενούς γκάμας ηλεκτροκίνητων μοντέλων.

Mercedes Generation EQ concept

Αποκάλυψη έγινε και για τα Mercedes-AMG GT Roadster και AMG GT C Roadster στο Παρίσι. Το γρηγορότερο μοντέλο “C” διαθέτει ισχύ 549 ίππων με ροπή στα 680 Nm, πετυχαίνοντας έτσι επιτάχυνση έως τα 100 χλμ./ώρα από στάση σε μόλις 3,7 δεύτερα, χρόνο κατά 0,1 δευτερόλεπτο γρηγορότερο από την AMG GT S coupe!

AMG GT R

Τα δύο roadster μοντέλα έχουν ισχυρή σχεδιαστική επιρροή από την AMG GT R, ενώ στα υπόλοιπα νέα της Mercedes-AMG ανακοινώθηκε η κατασκευή ενός hypercar με κινητήρα από τη Formula 1 με σκοπό να ανταγωνιστεί την McLaren P1.

Mercedes E 220d 4Matic All-Terrain

Παρούσα στο Παρίσι ήταν και η «παντός εδάφους» εκδοχή της E-Class. Το νέο μοντέλο E-Class All-Terrain καλείται να ανταγωνιστεί μοντέλα όπως τα Audi A6 Allroad και Volvo V90 Cross Country, που διαθέτουν μακρά εμπειρία στο χώρο, ωστόσο διαθέτει τα χαρακτηριστικά που χρειάζονται ώστε να αφήσει το δικό του σημάδι στην κατηγορία.

Πηγή: automoto.com.gr