ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΑΛΟΝΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ 2016 [AUDI]

Audi Q2

Έχοντας ταράξει τα νερά με τη μεγαλειώδη παρουσίαση του Q2 στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, η Audi έκανε ακόμη μια δυναμική εμφάνιση στο Παρίσι, με σημαντικές πρεμιέρες στις κατηγορίες των SUV και sedan, χωρίς να παραγκωνίζεται βέβαια και η κατηγορία των επιδόσεων.

Audi Q5

Η πολυαναμενόμενη παρουσίαση της νέας γενιάς του Q5 έλαβε χώρα στην έκθεση του Παρισιού, με το μεσαίο SUV να κληρονομεί πολλά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά από το μεγαλύτερο Q7.

Audi Q5

Το νέο Q5 είναι το τελευταίο SUV της γκάμας του γερμανικού εργοστασίου που ανανεώνεται και πραγματικά το κοινό το περίμενε με ανυπομονησία.

Audi RS3

Δίπλα του, το νέο Audi RS3 saloon κέντρισε τα βλέμματα όλων και ιδιαίτερα εκείνων που αγαπούν τα αυτοκίνητα επιδόσεων, καθώς ακολουθεί σχεδιαστικά τη φιλοσοφία σημαντικών μοντέλων όπως το Mitsubishi Lancer Evo, ενώ εφοδιάζεται με τον πεντακύλινδρο κινητήρα που είδαμε και στο νέο TT RS με απόδοση 400 ίππων.

Audi S5

Ακολουθώντας την παρουσίαση του νέου Α5, ήρθε η σειρά των 5-θυρων εκδόσεων να κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση στο Παρίσι. Τα A5 Sportback και S5 Sportback κληρονομούν σχεδόν εξολοκλήρου το εσωτερικό του νέου Α4, ενώ παράλληλα διαθέτουν πιο «αιχμηρό» σχεδιασμό σε σχέση με το δημοφιλές sedan.

Πηγή: automoto.com.gr