Γυναίκα πρόεδρος στην ομάδα της Παραμυθιάς!

Η Έρρικα Ντούμα γίνεται μία από τις ελάχιστες γυναίκες που αναλαμβάνουν στην Ελλάδα την ηγεσία μίας ποδοσφαιρικής ομάδας, μετά τις αρχαιρεσίες που έγιναν στο Δ.Σ. του Σουλίου Παραμυθιάς. Η καλλονή πρόεδρος από την Παραμυθιά, που η ομάδα της έχασε φέτος την άνοδο στη Γ’ Εθνική από τον Αστέρα Παραποτάμου. αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας και επιθυμία της είναι να τη δει να ανεβαίνει και πάλι ψηλά.

«Αναλαμβάνουμε ένα δύσκολο και μεγάλο έργο. Όλα ξεκίνησαν από την αγάπη μας για την ομάδα και την επιθυμία μας να τη δούμε ψηλά.

Θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη του ΔΣ που με επέλεξαν να ηγηθώ αυτής της προσπάθειας και δηλώνω σε όλους ότι μέσα στα πλαίσια του «ευ αγωνίζεσθε» θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για το επιθυμητό, θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να φανώ αντάξια των προσδοκιών σας.

Σ’ αυτό το σημείο ήθελα να ευχαριστήσω τον απερχόμενο πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Θωμά Οικονόμου για την μακροχρόνια και αδιάκοπη παρουσία του στην ομάδα.

Οι στιγμές επιβάλουν έργα και όχι λόγια. Σας καλώ όλους να συμπράξετε στο πλευρό μας γιατί μόνο ενωμένοι μπορούμε να δράσουμε αποδοτικότερα προς όφελος του ιστορικό μας αθλητικού συλλόγου!!!»

Η Πρόεδρος του ΔΣ

ΑΠΣ Σούλι Παραμυθιάς

Έρρικα Ντούμα

super-fm.gr