ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΑΛΟΝΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ 2016 [BMW]

BMW M 1

Τη σκηνή του φετινού Σαλονιού Αυτοκινήτου της Γαλλικής πρωτεύουσας, επέλεξε το BMW Group για να παρουσιάσει μεταξύ άλλων και τη νέα BMW Concept X2.

BMW Concept X2

Πρόκειται για τη νέα πρόταση του βαυαρικού εργοστασίου στην κατηγορία των κόμπακτ SUV και την πρώτη εμφάνισή της έκανε στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού.

BMW Concept X2

Εμφανισιακά, οι Γερμανοί στην επερχόμενη X2 έχουν συνδυάσει τη σχεδιαστική φιλοσοφία ενός κουπέ και ενός SUV. Στον συνδυασμό αυτό, συντελούν η σχεδίαση δύο όγκων, οι μικρές γυάλινες επιφάνειες, οι μεγάλοι θόλοι και τροχοί, το μεγάλο μεταξόνιο, η επιμηκυμένη γραμμή της οροφής, οι κοντοί πρόβολοι και η έντονα κεκλιμένη πίσω κολόνα με ενσωματωμένο το λογότυπο της εταιρείας.

BMW M-Performance

Μαζί με τη νέα BMW Concept X2, το παρών στο φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού έδωσαν και όλα τα μοντέλα του βαυαρικού εργοστασίου, με τις εντυπώσεις όμως να κλέβονται από τον ειδικό χώρο της M-Performance, όπου μέσα του υπήρχαν όλα τα γρήγορα μοντέλα της εταιρείας, από τα Safety Cars …μέχρι την ολοκαίνουργια M760Li xDrive!

Πηγή: automoto.com.gr