Δυνατό ξεκίνημα για τον Φοίβο στα φιλικά

 

Απέναντι στον πιο έτοιμο Φοίβο, οι αθλητές του Αντώνη Τσολάκου προσπάθησαν να βγάλουν στοιχεία που δουλεύουν στις προπονήσεις και ήταν ανταγωνιστικοί στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.

Ο Φοίβος μπήκε καλύτερα στον αγώνα και προηγήθηκε με 6-2, ωστόσο η ΧΑΝΘ ισορρόπησε σταδιακά και μείωσε σε 13-10 στο τέλος του πρώτου μέρους. Στο δεύτερο μέρος η ΧΑΝΘ ισοφάρισε σε 16-16 στο 45′ και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 19-18 στο 51′. Από εκεί και πέρα η συνέχεια ανήκε στους γηπεδούχους, που έφτασαν στο τελικό 25-18.

Από τη ΧΑΝΘ απουσίαζαν οι Μπαϊρλής, Ευαγγελόπουλος, Αργυρίου, Θ. Παπαδόπουλος, Παντελίδης και Μπαλτατζής, ενώ από τον Φοίβο απόντες ήταν οι Παπαγεωργίου και Ναουμίδης.

Το επόμενο φιλικό της ΧΑΝΘ θα διεξαχθεί το Σάββατο (3/9) στο κλειστό της Μίκρας με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Φοίβος (Δημήτρης Πελεκίδης): Πόποβιτς, Μπέτζιος, Μέτσης 2, Μπαλαμός 2, Χατζηαγαπίου, Ράντος, Ντούλματζης, Καβουσανάκης 1, Μαυρόπουλος 1, Τσιντίδης 1, Δεληζάνος 2, Πίτσιος 7, Βότσης, Κοπαΐδης, Τσαμεσίδης 4, Λιάπης 1, Αλμπανίδης, Παπαδόπουλος, Πάτσιας 4.
ΧΑΝΘ (Αντώνης Τσολάκος): Ιωαννίδης, Τσαμήτρος, Μηλόπουλος, Τσιρογιάννης 1, Χατζηαράπης 1, Μπόλας, Δέσπος 3, Τσαγκαράκης 2, Βασιάδης 5, Σαρηγιαννίδης 2, Τσόγιας 2, Πλατής, Ν. Παπαδόπουλος, Στίγκας 2.

Πηγή: gazzetta.gr