Δόξα Λευκάδας-Αμύντας 71-77

Την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε η Δόξα στην δύσκολη εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΑΟ Αμύντας, χάνοντας έτσι την ευκαιρία να παραμείνει στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος.

Η αστοχία στις βολές αλλά και η κούραση που έκανε πάλι την εμφάνισή της, δεν άφησαν τους γηπεδούχους να πάρουν την τρίτη συνεχόμενη  νίκη. Το παιχνίδι ήταν πολύ συναρπαστικό και πολύ θεαματικό με τις δυο ομάδες να μπαίνουν δυναμικά στο αγωνιστικό χώρο, αλλά με την αντίπαλη ομάδα να κυριαρχήσει βαθμολογικά από την πρώτη περίοδο του αγώνα, έστω και με μικρή διαφορά. Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης η ομάδα της Δόξας μείωσε σημαντικά την διαφορά και πίστεψε στην ανατροπή του ματς αλλά η ευστοχία των παιχτών της φιλοξενούμενης  ομάδας έδωσε τέλος σε ένα τέτοιο πιθανό σενάριο, αφήνοντας έτσι την Δόξα στους 4 βαθμούς να πέφτει στην 5η θέση του βαθμολογικού πινάκα της Α2.

Οι πόντοι για την Δόξα  (Χατζηκυριακίδης) : Κελεσίδης, Τζόλος 16(2), Τσαλδάρης 12(3), Αγγελόπουλος, Καλαμπάκας 6, Πετρόπουλος 6(1), Λιακόπουλος 16, Ράπτης 4, Καμπουρίδης 2, Μπέμπης, Σταματέλος, Μάρκοβιτς 7.

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Γεωργιάδης, Παφίλης και Τζίμα (κομισάριος Κανελλόπουλος).

Τα δεκάλεπτα του αγώνα : 17-22, 29-37 , 48-53, 71-77 (τελικό).

πηγή: lefkadapress.gr