Δ. Μπαλάφας: «Το αν αγάπησα τη Νίκη το ξέρουν»

Έντονο νικιώτικο χρώμα είχαν οι δηλώσεις του Δημήτρη Μπαλάφα μετά το ματς Νίκη-Αμβρακία. Ο τεχνικός των φιλοξενούμενων δήλωσε:

«Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου. Η βαθμολογική θέση της ομάδας μου νομίζω ότι την αδικεί. Περάσαμε ένα πάρα πολύ δύσκολο πρόγραμμα.  Από δω και πέρα το πρόγραμμα είναι πιο εύκολο και πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε, για να ξεφύγουμε από την τελευταία θέση που βρισκόμαστε.

Αν η Νίκη θέλει να προχωρήσει και να πάει πιο ψηλά, πρέπει να έχει διοικητική σταθερότητα. Και εμείς δεν την είχαμε παλιά, αλλά υπήρχε ένας άνθρωπος που μας αγκάλιαζε κι αυτός ήταν ο Αντώνης Ακτσιαλής, που μας έφερνε πάντα κοντά. Ως ομάδα η Νίκη είναι πολύ καλή και έχει πολύ κόσμο, που της δίνει ώθηση να πάει ψηλά. Αυτό πρέπει να εκμεταλλευτεί, για να μπορέσει να συνεχίσει όχι μόνο στην παραπάνω κατηγορία, αλλά να παίξει και στη Σούπερ Λιγκ. Ευχαριστώ τον κόσμο της Νέας Ιωνίας και του Βόλου που με αγάπησε όλα αυτά τα χρόνια, αλλά υπήρχαν κάποια πράγματα παλαιότερα που δεν ίσχυαν και τα έλεγε μία μερίδα φιλάθλων. Εγώ δεν έχω παράπονο από κανέναν. Το αν αγάπησα τη Νίκη Βόλου, το ξέρουν αυτοί πραγματικά. Ευχαριστώ και τον Όμιλο Φιλάθλων Νίκης και το Blue Club και τους Blue Angels, αλλά και όλον τον κόσμο της Νίκης και τους εύχομαι ότι καλύτερο για την ομάδα τους, την ομάδα μας μάλλον».

πηγή: magnesiasports.gr