Είχε Παπαβασιλείου και τύχη και πήρε τους τρεις βαθμούς ο ΠΑΣ με αντίπαλο την Κατούνα

Ο ΠΑΣ Πρέβεζα επικράτησε του ΠΕΑΣ Κατούνας με σκορ 3-1, σε εξ’ αναβολής αγώνα για την 8η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και «έπιασε» την Ένωση στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το τελικό σκορ δε μαρτυρά την πραγματική εικόνα της αναμέτρησης, καθώς οι φιλοξενούμενοι έδειξαν πως τους αδικεί η βαθμολογική τους θέση (είναι τελευταίοι), πάλεψαν μέχρι το τελευταίο λεπτά για να πάρουν το βαθμό της ισοπαλίας μέσα στο «Αθανασία Τσουμελέκα» και αν δεν ήταν ο Παπαβασιλείου και τα… δοκάρια του, ενδεχομένως ο ΠΑΣ να έπεφτε σε απρόσμενη «γκέλα» μέσα στην έδρα του.

IMG 0813

Οι «κιτρινόμαυροι» ωστόσο έδειξαν διάθεση να «καθαρίσουν» από νωρίς το ματς. Στο 3’ ο Μουτσάι με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Καρφάκη (βρήκε με τα ακροδάχτυλα τη μπάλα ο γκολκίπερ της Κατούνας), ενώ στο 17’ ο φορ του ΠΑΣ δε «λάθεψε» και με δυνατό δεξί σουτ «άνοιξε» το σκορ (1-0). Στο 23’ ο Κατσούλας τετ-α-τετ με τον Καρφάκη είχε δύο φορές την ευκαιρία να τον «νικήσει», ωστόσο ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων αντέδρασε σωστά και απέκρουσε τη μπάλα και στα δύο «απανωτά» πλασέ. Η Κατούνα πήρε μέτρα στο γήπεδο και στο 42’ το σουτ του Αργυρού κόντραρε πάνω στο Φραγκολιό και πέρασε κόρνερ, ενώ στο 45’ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κολλόκα απέκρουσε εντυπωσιακά ο Παπαβασιλείου σε κόρνερ.

IMG 0811

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε εκ νέου ευνοϊκά για τον ΠΑΣ Πρέβεζα. Ο Καρίπογλου στο 53’ ανατράπηκε εντός της περιοχής της εστίας του ΠΕΑΣ Κατούνας (οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν στο διαιτητή πως το μαρκάρισμα έγινε εκτός περιοχής) και ο Μπαϊλης έδειξε το σημείο του πέναλτι. Ο παίκτης που το κέρδισε το εκτέλεσε για το 2-0.

IMG 0840

Κι ενώ όλα έδειχναν πως η αναμέτρηση είχε «τελειώσει», η Κατούνα έβγαλε ψυχή στο γήπεδο και λίγο έλειψε να κάνει τη «ζημιά» στον ΠΑΣ Πρέβεζα. Στο 70’ σε φάση διαρκείας στην περιοχή των γηπεδούχων, ο Αργυρός επιχείρησε ένα αριστερό φαλτσαριστό σουτ και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα της εστίας του Παπαβασιλείου (2-1). Στο 72’ ο Κολλόκας με κεφαλιά (ψηλά-άουτ) πίεσε εκ νέου τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ, ο οποίος στο 77’ «έσωσε» την εστία του αποκρούοντας εντυπωσιακά το σουτ του Αργυρού σε κόρνερ. Ο Κολλόκας το εκτέλεσε, ο Φωτεινός έπιασε την κεφαλιά, με τον Παπαβασιλείου να αλλάζει πορεία στη μπάλα, η οποία «τράνταξε» το οριζόντιο δοκάρι. Στο 79’ σουτ του Κολλόκα από πλάγια θέση βρήκε και πάλι στο οριζόντιο δοκάρι.

IMG 0832

Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Τσάλα ανατράπηκε στην περιοχή της Κατούνας και ο ρέφερι της αναμέτρησης έδειξε και πάλι το σημείο του πέναλτι. Ο Κτενάς εκτέλεσε εύστοχα και έκανε το τελικό 3-1.

Στο 88’ ο Φίντζος αποβλήθηκε από τον πάγκο του για διαμαρτυρία.

IMG 0867

Διαιτητής: Μπαϊλης

Βοηθοί: Γκαρτζονίκας-Ντόμαρης

ΠΑΣ Πρέβεζα (Φίντζος): Παπαβασιλείου, Τσάλα, Φραγκολιός, Σπυρόπουλος, Ντιό, Σο, Λιάσκος (55’ Κτενάς), Κατσούλας, Μουτσάι (63’ Μαλέσκος), Ζάχος, Καρίπογλου (87’ Τζίμας).

ΠΕΑΣ Κατούνας (Λογοθέτης): Καρφάκης, Σέρβος (64’ Παπαδάτος), Τσελάι, Καλδάνης (60’ Μάλφας), Φωτεινός, Αργυρός, Μανωλίτσης, Ρομπότης, Βλάχος, Κολλόκας, Θέρμος.

πηγή: atpreveza.gr