Ενίσχυση στον… άσσο με Ραχιώτη για ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου!

Από την θέση του τερματοφύλακα ξεκίνησε ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου την μεταγραφική του ενίσχυση με την απόκτηση του Χάρη Ραχιώτη.

Ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου δικαιώθηκε απόλυτα για την υπομονή που επέδειξε όλο αυτόν τον καιρό σχετικά με την ενίσχυση στη νευραλγική θέση του τερματοφύλακα. Ο Χάρης Ραχιώτης θεωρείται επιλογή από το «πάνω ράφι» και έτσι ο Χρήστος Τζίμας και οι συνεργάτες του, θα αισθάνονται ασφάλεια και σιγουριά κάτω από τα δοκάρια.

Τη μεγαλύτερη ασφάλεια, όμως, θα νιώθουν οι συμπαίκτες του, καθώς θα γνωρίζουν πως η εστία της ομάδας υπερασπίζεται από έναν τερματοφύλακα με παραστάσεις στην Super League και Football League. Μπορεί να είναι 26 ετών (γεν. 22-6-1992) και παρά το νεαρό της ηλικίας του, διαθέτει εμπειρίες από Football League και Super League.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου μίλησε αποκλειστικά στο sportime24.gr δηλώνοντας τα εξής: Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ την φετινή χρονιά  για την ομάδα του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου σε μια ομάδα με ιστορία, στόχους και οργάνωση. Ευχαριστώ την διοίκηση για το ενδιαφέρον που έδειξαν από την πρώτη στιγμή. Εγώ από την πλευρά μου υπόσχομαι να βοηθήσω και να αποδώσω τα μέγιστα για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.

Ο Χάρης Ραχιώτης ξεκίνησε την καριέρα του στον Ατρόμητο Αθηνών, ενώ αγωνίστηκε στον Ιωνικό, τη Νέα Ιωνία, την ΑΕ Καραϊσκάκης, την ΑΕ Ερμιονίδας, και Αμβρακία Κωστακιών.

Η ομάδα της ΑΕ Καραϊσκάκης αποτελούσε και την τελευταία χρονικά ομάδα του μέχρι να πάρει την μεταγραφή στον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου.

Πέρυσι με τη φανέλα της ΑΕ Καραϊσκάκης ο Χάρης Ραχιώτης αγωνίστηκε σε 7 ματς της Football League.