Επέστρεψε στον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου ο Στέφανος Κώστας

Την φανέλα του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου θα φορέσει ξανά μετά από τρία χρόνια ο Στέφανος Κώστας.

Ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου απέκτησε τον 29χρονο αμυντικό μέσο συνεχίζοντας να βάζει ποιότητα στο ρόστερ του.

Άλλη μια κίνηση που δείχνει την δυναμική που θα έχει η ομάδα του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου ολοκλήρωσε σήμερα η διοίκηση του συλλόγου συνεχίζοντας να βάζει ποιότητα στο ρόστερ της ομάδας που δημιουργείται.

Οι διοικούντες τον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου επιθυμούν να δημιουργήσουν μια ομάδα άκρως ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και το δείχνουν έμπρακτα με τις μεταγραφικές κινήσεις.

Συγκεκριμένα παίκτης του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου είναι και επίσημα ο Στέφανος Κώστας ο οποίος σήμερα παρουσία του προέδρου της ομάδας κ. Χρήστου Λουκούμη υπέγραψε και είναι η 6η μεταγραφή μετά τους Ραχιώτη, Μιχάλη, Κάτσενο, Πάνου και Τσούτη, ενώ έχουν κλείσει συμφωνίες και με άλλους που θα ανακοινωθούν άμεσα.

Όσον αφορά τον Στέφανο Κώστα πρόκειται για αμυντικό μέσο, 29 χρονών (γεννήθηκε στις 27.11.1989) και πρόκειται για μια εξαιρετική μεταγραφή και διαθέτει πολύ μεγάλη εμπειρία αφού έχει αγωνιστεί σε Γ΄ και Δ΄ Εθνική.

Ο 29χρονος Στέφανος Κώστας ξεκίνησε την καριέρα του στον Άρη Πρέβεζας. Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε ΠΑΣ Πρέβεζα, Μεσοποτάμο, ΑΕ Πρέβεζας, Ερμή Καναλίου, ΠΑΣ Αχέρων, Δόξα Γαρδικίου Aυγερινό Μαραντοχωρίου και Θρίαμβο Λούρου.

Ο Στέφανος Κώστας με την φανέλα του ΠΑΣ Αχέρων κατέκτησε δυο πρωταθλήματα, ένα super cup και φυσικά την άνοδο της ομάδας του Καναλακίου στη Γ΄ Εθνική.