Επανεκκίνηση… με Μπόλη

Οι διοικούντες της Δόξας Καινουργίου, μετά τον υποβιβασμό στην Β΄Κατηγορία, θέλουν να επαναφέρουν την ομάδα στην Α΄ΕΠΣΝΑ όπου αγωνίζονταν 11 συνεχόμενα χρόνια και μάλιστα άμεσα. Στη ν προσπάθεια αυτή επέλεξαν προπονητή τον παλαίμαχο του Παναιτωλικού Νίκο Μπόλη, ο οποίος από χρόνια εργάζεται ως προπονητής.  Στο  παρελθόν θήτευσε  στον Κένταυρο Αγρινίου (Α’ ΕΠΣΝΑ και Δ’ Εθνική), Ιδομενέα Εμπεσσού (Β’ ΕΠΣΝΑ), Αετό Διασέλλου (Γ’,Β’, Α’ Άρτας  και Δ’ Εθνική), Ομόνοια Πέτρας (Α’ Άρτας) και Α.Ε.Βάλτου (Β’ ΕΠΣΝΑ).

Όσον αφορά τους παίκτες της ομάδας και τις… «σειρήνες» ο πρόεδρος Γιάννης Κόκκαλης διαμηνύει ότι όποιος θέλει να αποκτήσει παίκτη της Δόξας πρέπει να καταθέσει την ανάλογη πρόταση στην ομάδα.

Φαίνεται δε πως το  πρόβλημα με την  έλλειψη βοηθητικού γηπέδου θα λυθεί, αφού παράλληλα με την ανακατασκευή του χλοοτάπητα   στο γήπεδο Καινουρίου έχει δρομολογηθεί και η κατασκευή του βοηθητικού  ώστε να είναι έτοιμο με την έναρξη της προετοιμασίας. Έτσι δεν θα επιβαρύνεται ο αγωνιστικός χώρος του κυρίως  γηπέδου από τις προπονήσεις, αν και γενικότερα η πρόχειρη κατασκευή του πριν  μερικά χρόνια τον καθιστά προβληματικό. 

ΦΩΤΟ: Για λογαριασμό της Δόξας  ο Νίκος Μπόλης επανέρχεται στα πρωταθλήματα της Αιτωλοακαρνανίας

πηγή: sportait.gr