Επιτέλους νίκη ο Πανλευκάδιος

Πάλεψε και νίκησε ο Πανλευκάδιος στο σημερινό ματς κόντρα στον Α.Ε.Π Καραγιαννίων με τελικό σκορ 2-0 και πολύ ωραίο παιχνίδι και από τις δυο ομάδες. Πρώτη νίκη στην Γ’ Εθνική η οποία ήρθε με τον καλύτερο τρόπο αν και αργά. Το πάθος που έχουν οι παίχτες για αυτήν την φανέλα το έδειξαν με τον καλύτερο τρόπο δίνοντας και στους οπαδούς μια γεύση χαράς μετά από τόσες πίκρες.

Στο πρώτο ημίχρονο το μάτς ήταν ισορροπημενο με παιχνίδι κυρίως στην μεσαία γραμμή και ελάχιστες τελικές για γκολ. Και οι δυο επιθετικές γραμμές προσπάθησαν να φέρουν κίνδυνο στις αντίπαλες εστίες αλλά και οι δυο ομάδες έδειξαν σταθερότητα στην άμυνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο αν και ο Πανλευκάδιος είχε υπό έλεγχο το παιχνίδι κυρίως στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, οι αντίπαλοι ήταν απειλητικοί και έφτασαν μια ανάσα από το 0-1 αλλά ο Κοντογιώργης έκανε πολύ καλές επεμβάσεις και κράτησε την ομάδα ζωντανή για να  συνεχίσει να πιστέψει στην νίκη και λίγο αργότερα ήταν ο Κατσόλι αυτός που έβαλε φωτιά στο ματς στο  51′ με μια απίστευτη ενέργεια να μπαίνει στην περιοχή και να κάνει το τελείωμα που σημείωσε το πρώτο γκολ του αγώνα.

Από αυτό το σημείο και μετά το παιχνίδι απέκτησε ενδιαφέρον διότι και οι δυο ομάδες παίζανε ανοιχτό παιχνίδι με αρκετές φάσεις μέχρι που έγινε η  διπλή αλλαγή που έκλεισε το ματς με τον Καρέλη να σημειώσει το 2-0 και να δώσει την νίκη στην ομάδα του.

Διαιτητής : Σιντορής Μ.(Θεσπρωτίας)

Βοηθοί : Τίκας-Παπαλάζαρου (Θεσπρωτίας)

Πανλευκαδιος : Κοντογιώργης , Κοκόλης, Γκανάρας (68′ κοκ.) , Βλάχος, Γουριώτης ,Κοκόλης Χ.(Μοράλες 89′ ) , Δημητρίου(Καρράς 89′), Κολοβός,Μπυρεχίδης(Αργυρός 75′), Κατσόλι(Καρέλης 84′)

ΑΕΠ Καραγιαννίων : Κωφίδης , Σβιρός(Δημητριάδης 83′) ,Πασχαλίδης(Βραδίκας 79′)  , Σαββίδης, Ιασωνίδης, Ακριτίδης,Κοτζατισόγκλου ,Παναγιωτίδης ,Χαμαται, Burdujan, Μπάτμας (Μετικάνος 63′)