ΕΠΣ Άρτας: Σε απολογία Γρηγορίου και Καρίνος

Σε απολογία καλεί η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣΑ τους κυρίους Γρηγορίου και Καρίνο για τη μη ανάκληση δυσφημιστικών δηλώσεών τους προς την ΕΠΣ, όπως αναφέρει στην κλήση της η πειθαρχική επιτροπή.

Αναλυτικά το πρακτικό:

Στην Άρτα σήμερα 22 Ιουνίου 2016, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.00 συνήλθε στα γραφεία της Ε. Π. Σ. Άρτας επί της Περιφερειακής οδού η Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Σ.Α. προκειμένου να συζητήσει τα κάτωθι θέματα:

1) Κλήση παραγόντων σε απολογία. Παρέστησαν: 1) Θεόδωρος Σαλαμούρας 2) Πέτρος Παπαδόπουλος 3) Κων/νος Νικολάου. Διαπιστωθείσης απαρτίας ο Πρόεδρος κήρυξε την έναρξη των εργασιών της Επιτροπής.

Μετά την εξέταση του μοναδικού θέματος η Επιτροπή ομόφωνα αποφάσισε:
α) Καλεί σε απολογία τη Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016 και ώρα 18.00 στα Γραφεία της Ε.Π.Σ. Άρτας τον κ. Γ. Γρηγορίου του Απόλλωνα Γλυκορρίζου για τη μη ανάκληση δυσφημιστικών δηλώσεών του κατά του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Άρτας.
β) Καλεί σε απολογία τη Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016 και ώρα 18.15 στα Γραφεία της Ε.Π.Σ. Άρτας τον κ. Η. Καρίνο του Γ.Α.Σ. Αναγέννηση Άρτας για τη μη ανάκληση δυσφημιστικών δηλώσεών του κατά Διαιτητού σε διαδικτυακό ιστότοπο.

Μη υπάρχοντος άλλου θέματος για συζήτηση ο Πρόεδρος κήρυξε τη λήξη των εργασιών της Επιτροπής και το παρόν υπογράφεται.

πηγή: orangenews.gr