Ευχαριστήρια επιστολή της Νικόπολης Πρέβεζας προς τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Στράτο Ιωάννου

Η ομάδα μας θέλει να αποδώσει θερμές ευχαριστίες στον Αντιπεριφερειάρχη κ. Στράτο Ιωάννου για την προσφορά και την πολύτιμη βοήθειά του στην πρόσφατη  αποστολή της ανδρικής ομάδας μας στο ταξίδι στην Θεσσαλονίκη για τον αγώνα της 7ης αγωνιστικής με τον Απόλλων Καλαμαριάς, που συνοδεύτηκε με μεγάλη εκτός έδρας νίκη.
«Αξιότιμε κύριε Στράτο Ιωάννου,
Σας ευχαριστούμε που συμμετέχετε ενεργά, στην δύσκολη προσπάθεια που κάνουμε, που αναγνωρίζετε το έργο μας και ανταποκριθήκατε στο αίτημα μας να στηρίξετε την προσπάθεια του Συλλόγου μας.
Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο να προσφέρουμε χαρά και διέξοδο μέσω του αθλητισμού και της καλαθοσφαίρισης σε όλους τους πολίτες της Πρέβεζας κάθε ηλικίας.
Η συμμετοχή του Συλλόγου Καλαθοσφαίρισης Νικόπολη Πρέβεζας στο Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας αποτελεί θετικότατο γεγονός για την πόλη μας αλλά και για την Περιφέρεια Ηπείρου και πιστεύουμε ότι με τη συμμετοχή του συλλόγου μας και τη συνεργασία με τους τοπικούς φορείς, τον επιχειρηματικό κόσμο, τους ελεύθερους επαγγελματίες και όλους τους πολίτες της πόλης μας θα προβληθεί ο πολιτισμός, το φυσικό περιβάλλον και οι απαράμιλλες ομορφιές και προπάντων η φιλοξενία της Πρέβεζας.
Αισθανόμαστε χαρά, τιμή και υπερηφάνεια που θεωρείτε τουλάχιστον ηθική υποχρέωση να είστε δίπλα μας.
Ευχόμαστε καλή δύναμη στο έργο σας και ευελπιστούμε σε μία εξίσου εποικοδομητική συνεργασία στη συνέχεια.

Με τιμή,
Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σ.Κ. Νικόπολη Πρέβεζας».