Ημέρα γιορτής για την οικογένεια του Ναυπακτιακού (pics+video)

Ημέρα γιορτής ήταν η χθεσινή για την οικογένεια του Ναυπακτιακού Αστέρα στην γιορτή-φιέστα που διοργάνωσε η διοίκηση του Ναυπακτιακού Αστέρα.

Στην χθεσινή εκδήλωση η οποία ξεκίνησε με αγώνες των τμημάτων υποδομών , απονομές αναμνηστικών στους μικρούς του Ναυπακτιακού , μετάλλια για τους δευτεραθλητές προπαίδες αλλά και την απονομή του πρωταθλήματος στη μεγάλη ομάδα του Ναυπακτιακού Αστέρα. Αξίζει να αναφέρουμε πως τιμήθηκαν και οι χορηγοί της ομάδας κ. Κοτρώνης, κ. Δούρος , κ. Παπαδόπουλος και ο κ. Νταουσάνης.
Τις απονομές στους δευτεραθλητές προπαίδες έκανε ο Σεβασμιότατος κ. Ιερόθεος και την απονομή στην πρωταθλήτρια ομάδα του Ναυπακτιακού ο πρόεδρος της ΕΠΣΝΑ κ. Παπαχρήστος.
Στην όμορφη εκδήλωση παρευρέθηκαν σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας της Ναυπάκτου , γονείς και φίλαθλοι της ομάδας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμίοτατος Μητροπολίτης Ναυπάκτου κ. Ιερόθεος , ο δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Λουκόπουλος, ο Βουλευτής Αιτ/νιας κ. Καραγκούνης, ο αντιδήμαρχος Ναυπακτίας κ. Σιαμαντάς, ο πρόεδρος της ΕΠΣΝΑ κ. Παπαχρήστος, ο πρόεδρος του συνδέσμου προπονητών ποδοσφαίρου Αιτ/νιας κ. Γιωτόπουλος και ο γραμματέας και πρώην προπονητής του Ναυπακτιακού κ. Θεοδοσίου , ο πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών ποδοσφαίρου κ. Καψάλης μαζί με τους κ. Κωνσταντίνου και κ. Κέκελο, ο διοικητής της Π.Υ. στο νομό κ. Μποκάς , ο διοικητής του Α.Τ. Ναυπάκτου κ. Κυρίτσης, ο διοικητής της Π.Υ. Ναυπάκτου κ. Μπέκος , ο πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου Ναυπάκτου κ. Παπαιωάννου και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου κ. Χάρος .

Τους εκλεκτούς επισήμους που παρευρέθηκαν στο Παπαχαραλάμπειο υποδέχθηκε ο πρόεδρος του Ναυπακτιακού κ. Τσουκαλάς μαζί με τον αντιπρόεδρο κ. Κουτσογιάννη αλλά και το υπόλοιπο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας.

VIDEO

πηγή: nafpaktianews.gr