Η αποστολή για τον αγώνα με ΑΟ Χανιά Κισσαμικό

Ολοκληρώθηκε η προπόνηση του Σαββάτου για τους ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας, Σάκης Παπαβασιλείου, ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή, η οποία θα ταξιδέψει σήμερα Σάββατο το βράδυ στην Κρήτη για τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΑΟ Χανιά Κισσαμικός. Πρόκειται για μια ιστορική στιγμή για την ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας, που για πρώτη φορά θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Football League. Ιστορική στιγμή, βέβαια, και για το νομό Άρτας που θα δει ομάδα της περιοχής στην κατηγορία μετά από περίπου 40 χρόνια!

Η αποστολή της Αρτινής ομάδας αποτελείται από τους εξής είκοσι ποδοσφαιριστές: Ηλία Μέλκα, Χάρη Ραχιώτη (τερματοφύλακες), Αποστόλη Αβραμίδη, Παντελή Θεολόγου, Αριστοτέλη Καραγιαννίδη, Μάριο Καψάλη, Νίκο Παπανίκου, Νικηφόρο Τσοντάκη (αμυντικοί), Γιάννη Γούλα, Τζόρτζ Κόλλινς, Γιώργο Μακρή, Άρη Μιχάλη, Βασίλη Μουκίδη, Λάμπρο Μπαλαδήμα, Μάριο Χούσο (μέσοι), Νίκο Γυφτοκώστα, Σωκράτη Ευαγγέλου, Δημήτρη Κυριάκη, Γιάννη Λουκίνα, Στέλιο Μακρίδη (επιθετικοί).

Εκτός αποστολής έμειναν οι ποδοσφαιριστές: Αποστόλης Σιαράβας, Άλντο Άτσκα, Γιώργος Φίλιος, Τάσος Δημητριάδης και Άγγελος Τσάκαλος.

Αύριο Κυριακή, η ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας θα πραγματοποιήσει προπόνηση (στις 12:00) στο γήπεδο της Επισκοπής «Θ.Ι. Βαρδινογιάννης» και την Δευτέρα 30 Οκτωβρίου στις 15:00 το μεσημέρι είναι προγραμματισμένος ο αγώνας της 1ης αγωνιστικής της Football League απέναντι στον ΑΟ Χανιά Κισσαμικό, ο οποίος θα γίνει στο ΔΑΚ Γάλλου Ρεθύμνου.